📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinni rozstrzelać to pedalskie bydło na miejscu
Jedni i drudzy zdrowo popierdoleni...
Idealny przykład tego, że zwykły gej nie idzie na paradę czy manifestację bo jest zajęty swoim partnerem w domu. Na takim czymś bo nie wiem jak to nazwać, wiec, manifestacja, parada, pojawiają się jebane spierdoleńce genetyczne których należy eksterminować zanim ten świat zamieni się w chaos.
Wysłać tych wszystkich pomyleńców razem z wszystkimi islamistami do mekki a następnie zrzucić uroczą atomówkę
To nie jest naturalne, żeby faceta pociągał facet, powinni leczyć takich ludzi.
Najlepiej łopatą albo wojskiem
Pojebało im się w głowach i tyle ...
Najlepiej łopatą albo wojskiem
Pojebało im się w głowach i tyle ...
no po prostu zwierzęta.. sami dewianci. I powiedzcie mi, że pedalstwo i inne tego typu rzeczy to nie choroba.
Cóż a mam wyszukać podobne urywki z manifestacji zwolenników UPR i Korwin-Mikkego ??
Mnie serio pierdoli czy ktoś woli partnera tej samej płci czy też nie... I jak już chcą być homosiami to niech se będą ale kurwa mać takie "manifestacje" gdzie jakieś popierdoleńce pokazują sie i robią rozpierduche to jest niedorzeczne.. Do tego jak mogą walczyć o tolerancję skoro sami widocznie nie wiedzą co to słowo oznacza?...
Takich to na pal... Albo ukrzyżować...
Takich to na pal... Albo ukrzyżować...
McMenel napisał/a:
Cóż a mam wyszukać podobne urywki z manifestacji zwolenników UPR i Korwin-Mikkego ??
szukaj szukaj pedale
McMenel napisał/a:
I chuj nie zmieni to faktu, że jesteś pedałem a pedały do wadliwy produkt ewolucji.
W Polsce niestety dzieje się już podobnie...
Nic nowego, spotykam sie z tym na codzien. Kto tu jest faszysta, skoro oni nietoleruja nietolerancji ?
Banda pomyleńców.
Dokładnie, islamistów + pedałów wrzucić do jednego worka, niech sie powybijają będzie spokój. Walczą o swoje prawa, o tolerancje nie okazując jej innym, co to ma być? Kretyni i psychole , kąpiel w benzynie i na stos, jedna mała iskra a tyle ułatwi...
Dokładnie, islamistów + pedałów wrzucić do jednego worka, niech sie powybijają będzie spokój. Walczą o swoje prawa, o tolerancje nie okazując jej innym, co to ma być? Kretyni i psychole , kąpiel w benzynie i na stos, jedna mała iskra a tyle ułatwi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów