📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Żółte rzeczy jeść? Co to kurwa ma być "żółta rzecz"? Może moczu więcej chlać?
Kobitka na filmiku stosuje na widzach tzw. ostrzeliwanie. Gada bardzo dużo i ogólnie próbując jednocześnie sprawić wrażenie, że mówi o czymś konkretnym. Zabawnie to wygląda dla osób mających jakieś pojęcie o technikach manipulacji
@up
Tu nawet nie trzeba się specjalnie znać na technikach manipulacji, żeby wiedzieć że ludzie się elegancko dają w chuja robić.
Tu nawet nie trzeba się specjalnie znać na technikach manipulacji, żeby wiedzieć że ludzie się elegancko dają w chuja robić.
Smak '80 lat...
Słyszy stary głos i pierdoli o układzie kostnym. Wiadomo ,że starsi ludzie mają te różne altretyzmy i inne.....
Zresztą co tu gadać. Wróżki i inne - gówno prawda i tyle.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zresztą co tu gadać. Wróżki i inne - gówno prawda i tyle.
I ludzie kurwa naprawdę w to wierzą ??? Ja pierdole serio. Niektórym po 40 należało by się dobrze przyjrzeć. Potem kurwa dziwne że jakieś chujowe partie pokroju PO PIS czy inne gówno które teraz jest w rządzie ciągle siedzią przy korycie.
wyjebała wszystkie swoje karty na stół
... o u pani jest wszystko ok...
... o u pani jest wszystko ok...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów