📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A jakby tak pomalować ryj tuskowi i ogłosić przetarg na nowego premiera?
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
ozzy lepiej nożem zrobić
kurwa nienawidzę ty dowcipnych szmaciarzy co napierdalają po ścianach te swoje inteligentne teksty albo inne Legie, WKSy, Wisły czy ambitne CHWDP.
Sprayowca jeszcze nie dorwałem żadnego, ale gnojka w tramwaju i w autobusie już po ryju tymi ich flamastrami wymalowałem.
Sprayowca jeszcze nie dorwałem żadnego, ale gnojka w tramwaju i w autobusie już po ryju tymi ich flamastrami wymalowałem.
Moje miasto Gdańsk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów