Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby to jakies góralskie, niby jakies polskie a mi banderowcami zalatuje. Kolędowanie prosto z Wołynia
Tyś cały jest jak z Wołynia.
w dobie sukcesu i promocji slovianskiego klimatu który napędził WItcher 3 i jego folklorystyczna ścieżka uważam , że tak interpretacja kolędy jest jak najbardziej strzałem w 10tke celowo nie napisałem że dzięki Sapkowskiemu bo to dzięki cdprojekt wiemy kto to jest Sapkowski......
PS@ wokalistka brzydka w huj i jeszcze jej jakieś hujstwo z nosa wystaje
pzdrawiam
Wy czyli gimbaza. Bo ja na przykład wiedziałem kto to jest Sapkowski na długo przed powstaniem gry.
Ps. Polski serial lepszy. Nie licząc efektów specjalnych oczywiście.
Zajebiste klimaty. Spiewacie cos w tych nutach jeszcze? No i piwo jest ofkors
Ciesz się, że siedzi Pod filmikiem na YT są linki do naszych autorskich projektow, zapraszam
Swoją drogą fajne wykonanie Hurt panowie! Mam nadzieję jeszcze Was usłyszeć. Występujecie gdzieś?
Dzięki wielkie! W różnych projektach w różnych miejscach tak na prawdę Zapraszam do obczajenia linków w opisie filmiku na YT, można nas śledzić przez FB i będzie lecieć info o różnych wydarzeniach na bieżąco
Wy czyli gimbaza. Bo ja na przykład wiedziałem kto to jest Sapkowski na długo przed powstaniem gry.
Ps. Polski serial lepszy. Nie licząc efektów specjalnych oczywiście.
porównywanie polskiego Wiedzmina z przed 20lat z superprodukcją netflixa to jest jakby porównać drewniany samolot z lat20tych do boinga z 2019 i zawsze się znajdzie pojeb który powie, że tamten lepszy bo tam wiatr wiał w czoło ....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów