18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
super evil 2012-07-12, 11:22 13
prawda jest taka, że przeciętny kierowca nie poradzi sobie z takim driftem i prawdopodobnie najlepsze opony mu nie pomogą, jeśli nie potrafi manewrować autem (dochodzi jeszcze panika)
Zgłoś
pentak 2012-07-12, 11:27 10
super evil napisał/a:

prawda jest taka, że przeciętny kierowca nie poradzi sobie z takim driftem i prawdopodobnie najlepsze opony mu nie pomogą, jeśli nie potrafi manewrować autem (dochodzi jeszcze panika)

No i chyba jeszcze element zaskoczenia bo ten nie dość że profesjonalista to jeszcze wiedział czego gdzie i kiedy ma się spodziewać...
Zgłoś
krzyhhh 2012-07-12, 11:34 22
z tej ciężarówki w 1:20 powinni wysypywać się cyganie, a kierowca powinien walczyć o nieubrudzenie nimi samochodu. wtedy ten film pasowałby tu bardziej.
Zgłoś
super evil 2012-07-12, 11:34 1
@pentak

dokładnie! ale dodam, że reklama pomysłowa, dzięki niej z pewnością przekonali do siebie szeroką rzeszę klientów, a przecież o to chodzi

@up

z cyganów zrobili już opony
Zgłoś
Stew 2012-07-12, 13:46
A wie ktoś, gdzie można się nauczyć tak jeździć? Chodzi mi o jakieś szkolenia z zakresu właśnie kontrolowanych poślizgów etc. etc.
Zgłoś
silentgringo 2012-07-12, 14:20
A nie za długie jak na reklamę?
Zgłoś
Skora2 2012-07-12, 14:21 2
Fumar napisał/a:

A wie ktoś, gdzie można się nauczyć tak jeździć? Chodzi mi o jakieś szkolenia z zakresu właśnie kontrolowanych poślizgów etc. etc.

Mnie tak nauczyli jeździć jak prawko zdawałem...

To znaczy tak mi się wydaje
Zgłoś
BMWswap 2012-07-12, 14:21 1
jest beema, jest piwo swoją droga ciekawe dlaczego do tej reklamy nie wzieli jakiegokowiek innego wspaniałego samochodu... przecież jest tyle do wyboru: opla, forda, fiata, chevroleta itp musieli akurat bmw?
Zgłoś
sarkazm 2012-07-12, 14:30
"All season tires" - tylko w hamburgerów
Zgłoś
d................a 2012-07-12, 14:35
Łamerykanie...pewnie żaden z nich nei ma BMW, tylko jakies trucki.
Zgłoś
kogut117 2012-07-12, 14:49
u mnie w miescie goodyear tworzy opony osobowe.. zwalniaja pracownikow bo taka chujnie robia.. niby podpisali umowy z mercedesem audi itp. ciekawe co z tego wyjdzie
Zgłoś
sonico 2012-07-12, 14:56 3
pracuje w goodyearze uwierzcie te opony które my robimy to jebany syf który sie wciska na wschód
oponę którą ja na nocnej zmianie zaklasyfikuje jako wybrak rano kierownik przyjdzie i puści, choc wiec ze na tej oponie mozna sie zabic
Zgłoś
xon123x 2012-07-12, 15:03
Tak naprawdę huj w opony, podzespoły, amortyzatory, kontrola trakcji jest bardzo ważna. Opony mają duże znaczenie ale bez reszty są niczym na co Ci opony Goodyear F1 w maluchu jak na pierwszym zakręcie przy 90 km/h Cie wyjebie.
Zgłoś
sonico 2012-07-12, 15:05 1
watpie zeby robili opony f1 o rozmiarze 145/70 R13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem