Jak przekonać klientów, że opony dobrze się spisują? Goodyear postanowił zabrać ich na małą przejażdżkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
prawda jest taka, że przeciętny kierowca nie poradzi sobie z takim driftem i prawdopodobnie najlepsze opony mu nie pomogą, jeśli nie potrafi manewrować autem (dochodzi jeszcze panika)
super evil napisał/a:
prawda jest taka, że przeciętny kierowca nie poradzi sobie z takim driftem i prawdopodobnie najlepsze opony mu nie pomogą, jeśli nie potrafi manewrować autem (dochodzi jeszcze panika)
No i chyba jeszcze element zaskoczenia bo ten nie dość że profesjonalista to jeszcze wiedział czego gdzie i kiedy ma się spodziewać...
z tej ciężarówki w 1:20 powinni wysypywać się cyganie, a kierowca powinien walczyć o nieubrudzenie nimi samochodu. wtedy ten film pasowałby tu bardziej.
@pentak
dokładnie! ale dodam, że reklama pomysłowa, dzięki niej z pewnością przekonali do siebie szeroką rzeszę klientów, a przecież o to chodzi
@up
z cyganów zrobili już opony
dokładnie! ale dodam, że reklama pomysłowa, dzięki niej z pewnością przekonali do siebie szeroką rzeszę klientów, a przecież o to chodzi
@up
z cyganów zrobili już opony
A wie ktoś, gdzie można się nauczyć tak jeździć? Chodzi mi o jakieś szkolenia z zakresu właśnie kontrolowanych poślizgów etc. etc.
A nie za długie jak na reklamę?
Fumar napisał/a:
A wie ktoś, gdzie można się nauczyć tak jeździć? Chodzi mi o jakieś szkolenia z zakresu właśnie kontrolowanych poślizgów etc. etc.
Mnie tak nauczyli jeździć jak prawko zdawałem...
To znaczy tak mi się wydaje
jest beema, jest piwo swoją droga ciekawe dlaczego do tej reklamy nie wzieli jakiegokowiek innego wspaniałego samochodu... przecież jest tyle do wyboru: opla, forda, fiata, chevroleta itp musieli akurat bmw?
Łamerykanie...pewnie żaden z nich nei ma BMW, tylko jakies trucki.
u mnie w miescie goodyear tworzy opony osobowe.. zwalniaja pracownikow bo taka chujnie robia.. niby podpisali umowy z mercedesem audi itp. ciekawe co z tego wyjdzie
pracuje w goodyearze uwierzcie te opony które my robimy to jebany syf który sie wciska na wschód
oponę którą ja na nocnej zmianie zaklasyfikuje jako wybrak rano kierownik przyjdzie i puści, choc wiec ze na tej oponie mozna sie zabic
oponę którą ja na nocnej zmianie zaklasyfikuje jako wybrak rano kierownik przyjdzie i puści, choc wiec ze na tej oponie mozna sie zabic
Tak naprawdę huj w opony, podzespoły, amortyzatory, kontrola trakcji jest bardzo ważna. Opony mają duże znaczenie ale bez reszty są niczym na co Ci opony Goodyear F1 w maluchu jak na pierwszym zakręcie przy 90 km/h Cie wyjebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów