18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nietypowa reszta
Roszp • 2012-06-20, 15:27
Znajomy podesłał mi ostatnio stronę gdzie wisi mapka z cihcodajkami w mieście, są obszerne opisy itp. i tak przeszukując okolice swojego miejsca zamieszkania znalazłem taką oto rekomendację pewnego przybytku radości:

Cytat:

Najlepsze dymanie w mieście - PRZYSIĘGAM. Prywatne mieszkanko. Śmiesznie bo dziewczyny sobie same gotują więc wpadłem w porę posiłku. Były trzy: jedna starsza i dwie bardzo młode. Zwykle biorę najmłodszą ale tym razem zdecydowałem się na tę starszą. Może ok 30-32 lat. Blond konkretne kształty ale bez nadwagi. Full service (bez anala) 140PLN. A teraz posłuchajcie!!!! Daję dwie stówy a ona na to "To może zrobięCi loda ze spustem w usta bo nie mam wydać do 150?" Słowem, zrobiła mi laskę ze spustem (bez połyku) za 10pln.

Taką "resztę" to ja rozumiem.
Zgłoś
qyk 2012-06-20, 15:28 1
Ziomuś skołuj adres tych panien
Zgłoś
pakicito 2012-06-20, 15:37 1
Cytat:

Blond konkretne kształty ale bez nadwagi

za 150 zł to pewnie twarz pozostawia wiele do życzenia
Zgłoś
AmatorWiader 2012-06-20, 15:40 129
Dobra,nie pierdol,tylko podaj adres stronki na której jest ta mapka :]

Kupię sobie karabin i będę wszystkich kochać...
Zgłoś
uyvu 2012-06-20, 15:40 4
a gdzie klaszczący pasażerowie autobusu?
Zgłoś
ru_ziolo 2012-06-20, 15:50
@ UP Pasażerem był obciagany, a kierowca autobusu obciągającym za 10 zł.
Zgłoś
lapps 2012-06-20, 15:56
mapka z cichodajkami cos ci sie pojecia pojebaly

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
bloodwar 2012-06-20, 16:08 2
Buahaha co za mitoman

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
C................1 2012-06-20, 16:42 2
W Legnicy pełno kurew
Zgłoś
u................t 2012-06-20, 17:08 52
Jestem zbyt młody i zbyt przystojny żeby za to płacić ihaaaaaaaaaaaa

Zgłoś
Roszp 2012-06-20, 17:13 10
AmatorWiader napisał/a:

Bardzo chętnie, ale znając naszych nadgorliwych administratorów dojebią mi warna za:

Cytat:

4.11. Zakazana jest reklama usług, produktów, lub innych stron internetowych bez zgody Administracji

pakicito napisał/a:

za 150 zł to pewnie twarz pozostawia wiele do życzenia

A tu kolega widzę koneser. Mocno obeznany w klimatach
Zgłoś
J................o 2012-06-20, 18:09 98
A mój znajomy chodzi na kurwy tak:

Wybiera najładniejszą pannę w lokalu, płaci za najtańszą możliwą opcję, a jak panna wraca to każe jej się położyć, po czym staje w drzwiach i dopiero się rozbiera.

Po zdjęciu bluzy widać przyczepiony do paska gaz, kieszonkę z kajdankami, na szyi zawieszona "szmata" i czarna koszulka z jebutnym, białym napisem POLICJA.

A może robi tak dlatego, że faktycznie jest psem? ^^
W każdym razie żadna nigdy tego nie sprawdzała a on zawsze wychodzi lepiej niż zadowolony, z wieloma bonusami gratis...
aaa, jeszcze jeden jego tekst mi się przypomniał. Jak która coś odmawia albo pogania, to mówi "wolisz jeszcze 20 minut czy 48 godzin?"

Ot, takie wesołe życie policjanta.
Zgłoś
BureX 2012-06-20, 20:13 17
uyvu napisał/a:

a gdzie klaszczący pasażerowie autobusu?

ja pierdole... weź idź Ty na kwejka czy coś może lepiej..
Zgłoś
Roszp 2012-06-20, 20:23 21
jaczuro, możnaby powiedzieć "pies na baby"
Zgłoś
stery_srh 2012-06-20, 23:54
AmatorWiader napisał/a:

No, dawaj, dawaj. Z ciekawości sprawdziłbym cóż za niewiasty potajemnie dają dupy w moim mieście.

Smak '80 lat...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów