Znany Łysy z cupsell szuka grafików do firmy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najpierw niech znajdą kogoś lepszego do obsługi żelazka, którym naprasowują nadruki na koszulki
Powiem tak: mam tam u nich stronę, sprzedałem kilkanaście koszulek, potem jedną zamówiłem dla siebie. I teraz mi wstyd że takie gówno sprzedawałem. Nadruk jest nie do końca wycięty, do tego odchodzi od materiału. Pranie w pralce odpada, a już widzę jak każdy pierze swoje t-shirty w rękach.
Nie polecam.
Powiem tak: mam tam u nich stronę, sprzedałem kilkanaście koszulek, potem jedną zamówiłem dla siebie. I teraz mi wstyd że takie gówno sprzedawałem. Nadruk jest nie do końca wycięty, do tego odchodzi od materiału. Pranie w pralce odpada, a już widzę jak każdy pierze swoje t-shirty w rękach.
Nie polecam.
kapitał zakładowy 5000,00 zł bullshit...
HAHAHAHA GENIALNE, postawiłabym skrzynkę piwa, gdyby się na tym portalu dało. Jestem grafikiem i przyjęłabym ofertę pracy, gdyby nie to, że mam już pracę i nie jestem facetem.
oooo jest wersja dla kobiet, no to może się zastanowię...
oooo jest wersja dla kobiet, no to może się zastanowię...
wysyła CV pier*ole prace zostanę Ninja
Widać że zainspirował się reklamą wody vytautas, jako że kolega dosekk wrzucił chujową angielską wersję ja zapodam wam tą lepszą po polsku
Reklama spoko, widać że znają trendy w internecie i używają ich najlepiej jak mogą.
W sumie nie wiem jak was, ale mnie zachęciła ta reklama, do tego tymczasowo mieszkam w miescie pyr.
Tyle że mam 2 lewe ręce do grafiki
W sumie nie wiem jak was, ale mnie zachęciła ta reklama, do tego tymczasowo mieszkam w miescie pyr.
Tyle że mam 2 lewe ręce do grafiki
Napisałem im maila, a poza tym łysy z cupsell wspomina, że inspirował się demem i vytautas
Musiałem się zalogować ! Biura w całej Polsce... 0:34 w Szczecinie i dali zdjęcie molo z nad Bałtyku haha "Szczecin leży nad morzem" biorę laczki ręcznik i zapiżdżam prawie 100km hahaha
exfon napisał/a:
Absurdu twórczości?
Sory jak dla mnie Dem ma coś z głową i to w złą stronę. Nie jest pozytywnie zakręcony tylko idiotycznie wymądrzały. Komiksy robi może zabawne, ale jak posłuchać jego wypowiedzi jak np "Nieobowiązkowa edukacja" tylko temu bo wyrzucili go z uczelni, to śmiać mi się chce. taki z niego Twórca jak każdy z nas.
Sorry jak dla mnie to jesteś kretynem albo trollem, bo jak inaczej wytłumaczyć taką krótkowzroczność na szeroką rozumianą satyrę ? Żarty stand-up'owców o ruchaniu dzieci też bierzesz na poważnie ?
Niemal wszystkie filmy Dema są tworzone na zasadzie aby były śmieszne przez to, że są nieśmieszne lub pojebane/nielogiczne - to taka oczywista oczywistość, nie wiem po chuj piszę ten komentarz bo to tak jakbym tłumaczył dlaczego bracia Grimm pisali baśnie a nie erotyki. Dam Ci jedną radę : ogarnij się. Ktoś trafił w niszę o której nie pomyślałeś i robi na tym hajs i od razu ból dupy ????
PS miażdżący
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów