Znany Łysy z cupsell szuka grafików do firmy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Radio w kiblu dobry pomysł, a ja muszę zatykać sekretarce usta ręką jak jęczy.
niby fajne. ale a bardzo ściągniete z ''koszulek z demlandu''
@dosekk
Z koszulek dema, zdecydowanie z koszulek dema. A skoro uważasz, że dem jest przygłupem to jest mi bardzo przykro, że nie potrafisz docenić absurdu jego twórczości
Z koszulek dema, zdecydowanie z koszulek dema. A skoro uważasz, że dem jest przygłupem to jest mi bardzo przykro, że nie potrafisz docenić absurdu jego twórczości
Absurdu twórczości?
Sory jak dla mnie Dem ma coś z głową i to w złą stronę. Nie jest pozytywnie zakręcony tylko idiotycznie wymądrzały. Komiksy robi może zabawne, ale jak posłuchać jego wypowiedzi jak np "Nieobowiązkowa edukacja" tylko temu bo wyrzucili go z uczelni, to śmiać mi się chce. taki z niego Twórca jak każdy z nas.
Sory jak dla mnie Dem ma coś z głową i to w złą stronę. Nie jest pozytywnie zakręcony tylko idiotycznie wymądrzały. Komiksy robi może zabawne, ale jak posłuchać jego wypowiedzi jak np "Nieobowiązkowa edukacja" tylko temu bo wyrzucili go z uczelni, to śmiać mi się chce. taki z niego Twórca jak każdy z nas.
już miałem aplikować CV.. szkoda, że trzeba się myć.
Podjebany pomysł od wody mineralnej więc chuj mu w ryj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów