📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zawsze gdy widzę takie scenki przypomina mi się stary dowcip:
czemu facet klęczy podczas oświadczyn?
żeby:
1. stanąć na wysokości zadania
2. przemówić do rzeczy i
3. powąchać czym to pachnie
chociaż w przypadku tego próchna, to robi się niesmaczne.
czemu facet klęczy podczas oświadczyn?
żeby:
1. stanąć na wysokości zadania
2. przemówić do rzeczy i
3. powąchać czym to pachnie
chociaż w przypadku tego próchna, to robi się niesmaczne.
ALTON napisał/a:
Przeglądając posty e3 apeluję o blokadę ip i dożywotni zakaz wstępu na portal. Dziękuję.
Trzy razy tak. Do zobaczenia w Warszawie.
japierdole masakra co on w ogole ma w głowie zeby takie rzeczy wrzucac... to sadistic podobno a nie jakies pierdoly z jakimis kmiotami w roli glownej. bana mu!
ALTON napisał/a:
Przeglądając posty e3 apeluję o blokadę ip i dożywotni zakaz wstępu na portal. Dziękuję.
ze swojej strony dokładam prośbę o eutanazje ,aby się nie rozmnażał
fonser napisał/a:
japierdole masakra co on w ogole ma w głowie zeby takie rzeczy wrzucac... to sadistic podobno a nie jakies pierdoly z jakimis kmiotami w roli glownej. bana mu!
Nosz kurwa sam żeś nic nie dodał w dodatku zarejestrowałeś się tydzień temu więc szczymryj świerzak... Z rosji jesteś?
@up z Polski! a nie dodawałem nic bo nie nie jestem na swoim kompie ale sledze co się tu dzieje od dłuższego czasu i wiem co i jak
@Kukulcyke Fakt, on chyba z jej cipą gada
Edit: Jem i oglądając to mało co się nie porzygałem. Masz piwo za wrzutę.
Edit: Jem i oglądając to mało co się nie porzygałem. Masz piwo za wrzutę.
@fonser wiesz, dla mnie ten filmik jest jak najbardziej adekwatny do tego portalu. Przetyrał mi banię gorzej niż nie jeden artykuł z harda ;x
kompleks Edypa?
swoją drogą gość wygląda jakby miał jakiegoś napleta na łbie...
swoją drogą gość wygląda jakby miał jakiegoś napleta na łbie...
@kurwaromantyk no dobra może troche poleciałem
Kurwa jednobrewy Jon, sie matce oświadczył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów