📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pisałem, że na yT jest plajlista.... to jest Calabria ale kto to pierwszy opracował nie wiem
Za Seven Nation Army piwko musi być, fajnie się tego słucha.
tekkit napisał/a:
Pierw się dowiedz jak brzmi muzyka techno a dopiero potem się wypowiadaj, bo widać, że gówno wiesz na temat gatunków muzycznych. Pewnie każdy gatunek muzyki elektronicznej wpierdalasz do jednego worka o nazwie techno.techno to ogolnei scierwo dla ludzi pozbawionych gustow, masowego gowna spolecznego..
tekkit napisał/a:
Ty jesteś jebnięty człowieku, bez urazy.Bedziecie na starosc glusi i glupsi, udowodnione jest ze techno ogłupia. END
tekkit napisał/a:
Twoim zdaniem w Energy gra się techno? Jeżeli tak, to pozdrawiam Cię środkowym palcem, bo kolejny raz udowodniłeś, że gówno wiesz na temat muzyki.Te wasze pieprzone energy.
@Tekkit... no właśnie chyba kiedyś usłyszałeś techno i cię ogłupiło ... i już nie zmądrzejesz niestety... Przykro nam ale ratunku dla ciebie już nie ma musisz się z tym pogodzić... ehh co za ludzie
techno to było na początku lat 90 potem pojawiło sie tyle odłamów elektronicznej muzyki (house, hands up itp. itd.) , że prawdziwe techno znikło gdzieś po drodze... a nazywanie każdej muzyki "łupanej" techn-em nie ma najmniejszego sensu... to jak porównywanie bibera z tupack iem
alkem1 napisał/a:
Oni i tak są mądrzejsi od nas, pewnie taką lady gagę nazywają technem.techno to było na początku lat 90 potem pojawiło sie tyle odłamów elektronicznej muzyki (house, hands up itp. itd.) , że prawdziwe techno znikło gdzieś po drodze... a nazywanie każdej muzyki "łupanej" techn-em nie ma najmniejszego sensu... to jak porównywanie bibera z tupack iem
ja pierdole jaka spina, @tekkit, najbardziej żałosny post z całego wątku Ciekawe czego słuchasz? I dlaczego tak cicho? Idź być ograniczony gdzie indziej.
edit. @autor tematu, nie wiem czy się zastanawiałeś co piszesz, czy po prostu tak palnąłeś, no ale nie dziw się, że się zbulwersowali. To tak, jakbyś na sok powiedział mleko.
edit. @autor tematu, nie wiem czy się zastanawiałeś co piszesz, czy po prostu tak palnąłeś, no ale nie dziw się, że się zbulwersowali. To tak, jakbyś na sok powiedział mleko.
Nie no elegancko jak prowadzi się dyskurs, byle było to sensowne
super evil napisał/a:
Pewnie słucha melodii kościelnych, bo sam jest pewnie organistą natanka.@tekkit, najbardziej żałosny post z całego wątku Ciekawe czego słuchasz? I dlaczego tak cicho?
macie tutaj małe porównanie...
Dark Techno - staje się coraz to popularniejsza w kręgach undergroudu... nie usłyszysz tego w radiu i w telewizji ... może dla tego ludzie nie wiedzą co to jest Techno!
przypominam ten utwór to gatunek
DARK TECHNO!
Techno na nowo ! czyli wolniejsze niż kiedyś w kręgach undergroudu zwane New Techno!
Techno! nic dodać nic ująć po staremu akurat wpadł mi Klassyk!!!
Acid Techno
Schranz
Hard Techno
mógłbym tego dodać więcej ale po co i tak po pierwszym reszty nie odsłuchacie
Pozdro dla fanów muzyki Technicznej
utwory przypadkowe z gatunków nie wyszukiwane najlepsze z najlepszych ;P
Więc nigdy nie mówcie ze mandaryna czy satchursky to techno
a tak w nawiasie powracając do tematu spójrzcie na drugą minutę tego filmiku
Dark Techno - staje się coraz to popularniejsza w kręgach undergroudu... nie usłyszysz tego w radiu i w telewizji ... może dla tego ludzie nie wiedzą co to jest Techno!
przypominam ten utwór to gatunek
DARK TECHNO!
Techno na nowo ! czyli wolniejsze niż kiedyś w kręgach undergroudu zwane New Techno!
Techno! nic dodać nic ująć po staremu akurat wpadł mi Klassyk!!!
Acid Techno
Schranz
Hard Techno
mógłbym tego dodać więcej ale po co i tak po pierwszym reszty nie odsłuchacie
Pozdro dla fanów muzyki Technicznej
utwory przypadkowe z gatunków nie wyszukiwane najlepsze z najlepszych ;P
Więc nigdy nie mówcie ze mandaryna czy satchursky to techno
a tak w nawiasie powracając do tematu spójrzcie na drugą minutę tego filmiku
Do twórcy tematu. TECHNO to Ty masz kurwa w głowie pajacu, zapoznaj się z gatunkami muzyki zanim następnym razem w kretyński sposób nazwiesz temat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów