18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
asdator 2013-02-07, 20:30
1:15 poda ktoś tytuł?
Zgłoś
weltmaister 2013-02-07, 20:43
pisałem, że na yT jest plajlista.... to jest Calabria ale kto to pierwszy opracował nie wiem
Zgłoś
AnalTerror666 2013-02-07, 21:03
Za Seven Nation Army piwko musi być, fajnie się tego słucha.

To się wyklepie.
Zgłoś
Anonymouz 2013-02-07, 22:58 2
tekkit napisał/a:

techno to ogolnei scierwo dla ludzi pozbawionych gustow, masowego gowna spolecznego..

Pierw się dowiedz jak brzmi muzyka techno a dopiero potem się wypowiadaj, bo widać, że gówno wiesz na temat gatunków muzycznych. Pewnie każdy gatunek muzyki elektronicznej wpierdalasz do jednego worka o nazwie techno.

tekkit napisał/a:

Bedziecie na starosc glusi i glupsi, udowodnione jest ze techno ogłupia. END

Ty jesteś jebnięty człowieku, bez urazy.

tekkit napisał/a:

Te wasze pieprzone energy.

Twoim zdaniem w Energy gra się techno? Jeżeli tak, to pozdrawiam Cię środkowym palcem, bo kolejny raz udowodniłeś, że gówno wiesz na temat muzyki.
Zgłoś
Techno 2013-02-07, 23:19
@Tekkit... no właśnie chyba kiedyś usłyszałeś techno i cię ogłupiło ... i już nie zmądrzejesz niestety... Przykro nam ale ratunku dla ciebie już nie ma musisz się z tym pogodzić... ehh co za ludzie
Zgłoś
weltmaister 2013-02-07, 23:26 1
Mówicie że gosciu ,,chałturzy" a jak widze dodał to raczej dla jaj

Zgłoś
alkem1 2013-02-07, 23:51
techno to było na początku lat 90 potem pojawiło sie tyle odłamów elektronicznej muzyki (house, hands up itp. itd.) , że prawdziwe techno znikło gdzieś po drodze... a nazywanie każdej muzyki "łupanej" techn-em nie ma najmniejszego sensu... to jak porównywanie bibera z tupack iem

pokonałem Norrisa
Zgłoś
Anonymouz 2013-02-08, 6:40
alkem1 napisał/a:

techno to było na początku lat 90 potem pojawiło sie tyle odłamów elektronicznej muzyki (house, hands up itp. itd.) , że prawdziwe techno znikło gdzieś po drodze... a nazywanie każdej muzyki "łupanej" techn-em nie ma najmniejszego sensu... to jak porównywanie bibera z tupack iem

Oni i tak są mądrzejsi od nas, pewnie taką lady gagę nazywają technem.
Zgłoś
super evil 2013-02-08, 11:10
ja pierdole jaka spina, @tekkit, najbardziej żałosny post z całego wątku Ciekawe czego słuchasz? I dlaczego tak cicho? Idź być ograniczony gdzie indziej.

edit. @autor tematu, nie wiem czy się zastanawiałeś co piszesz, czy po prostu tak palnąłeś, no ale nie dziw się, że się zbulwersowali. To tak, jakbyś na sok powiedział mleko.

"jak coś Ci nie pasuje polej to keczupem"
Zgłoś
weltmaister 2013-02-08, 11:53
Nie no elegancko jak prowadzi się dyskurs, byle było to sensowne
Zgłoś
Anonymouz 2013-02-08, 12:15
super evil napisał/a:

@tekkit, najbardziej żałosny post z całego wątku Ciekawe czego słuchasz? I dlaczego tak cicho?

Pewnie słucha melodii kościelnych, bo sam jest pewnie organistą natanka.
Zgłoś
maciuch2 2013-02-08, 23:31 1
jestem zmiażdżon
Zgłoś
lobochlor 2013-02-09, 1:51
Za "Seven nation army" piwko...tylko co to ma wspólnego z techno?
Zgłoś
Techno 2013-02-09, 20:08 1
macie tutaj małe porównanie...
Dark Techno - staje się coraz to popularniejsza w kręgach undergroudu... nie usłyszysz tego w radiu i w telewizji ... może dla tego ludzie nie wiedzą co to jest Techno!
przypominam ten utwór to gatunek

DARK TECHNO!

Techno na nowo ! czyli wolniejsze niż kiedyś w kręgach undergroudu zwane New Techno!

Techno! nic dodać nic ująć po staremu akurat wpadł mi Klassyk!!!

Acid Techno

Schranz

Hard Techno

mógłbym tego dodać więcej ale po co i tak po pierwszym reszty nie odsłuchacie

Pozdro dla fanów muzyki Technicznej

utwory przypadkowe z gatunków nie wyszukiwane najlepsze z najlepszych ;P

Więc nigdy nie mówcie ze mandaryna czy satchursky to techno

a tak w nawiasie powracając do tematu spójrzcie na drugą minutę tego filmiku

Zgłoś
~super!or~ 2013-02-14, 15:22
Do twórcy tematu. TECHNO to Ty masz kurwa w głowie pajacu, zapoznaj się z gatunkami muzyki zanim następnym razem w kretyński sposób nazwiesz temat.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów