Mają rozmach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sekta wali dymem żebyście wracali
takie metody mają dyskoteki i galerie z odzieżą
zapach na zmysł
takie metody mają dyskoteki i galerie z odzieżą
zapach na zmysł
Nie ogladac - nikogo nie pierdolnelo.
chyba Quasimodo miał zadzwonić dzwonami ale pomylił sznury
piękny bong. napełnić to ziołem i masz 100% frekwencje w kościele.oglądam jak toto fruwa i słucham barry'ego white'a i już wiem że to będzie dobry dzień
Zajebiście, a reszta pierdoli... Jak jest spokojnie to źle jak robią coś ciekawego też źle... Nie chodze jakos w kościół nie wierzę, ale poszedłbym zobaczyć bo może cos się wydarzy
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Że też żaden urzędas się nie przypierdoli do huśtającego się, ciężkiego, niezabezpieczonego kadzidła w sali pełnej ludzi. No ale nie wolno bo kościół jest w naszym państwie uprzywilejowany.
To podobno w San Tiago de Compostella, taki wielki trybularz to od czasów średniowiecza, żeby woń pielgrzymów po kilkuset kilometrach drogi zatuszować. @tips6 to nie jest w naszym państwie. Ale jednego co jestem ciekaw, w jaki sposób to jest zabezpieczone, że to na nieważkim cięgnie, nie walnie w chór na górze po bokach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów