Wyścigi glebogryzarek, traktorków czy inny tam chuj gdzieś w Tajlandii. Moim zdaniem faul...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten co oberwał też chyba glebę gryzie...
Nawet ręki nie wystawił, że będzie skręcał.
kopnijkota napisał/a:
Nawet ręki nie wystawił, że będzie skręcał.
na bank BMWgryzarka!!
lekko się rozczarowałem myślałem że rodem z amerykańskich filmów wysyłają ich na pole żeby je odminowali
i jak zwykle, najlepszy moment film się kończy. Co to za sadystyczna pizda wrzuca?! Kurwa, to jak jeść pączka, dochodzić do środka i... Koniec kurwa.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Warto datę zapamiętać, MURZYNI właśnie odkryli wyścigi równolegle, fajnie tak móc na żywo oglądać wczesny rozwój jakiejś cywilizacji.
UBcjaPOLSKA napisał/a:
i jak zwykle, najlepszy moment film się kończy. Co to za sadystyczna pizda wrzuca?! Kurwa, to jak jeść pączka, dochodzić do środka i... Koniec kurwa.
A co tam panie w polityce?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów