Dosyć kreatywne zaproszenie na Original Soucre Up To Date Festival w wykonaniu..... Prof. dr hab. Jana Miodka. Nie sądziłem, że tak się da
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co? Da się nie być wkurwiającym mówiąc poprawną Polszczyzną?
(To do tych którzy się tak podniecali tą pizdeczką z syfem na ryju)
(To do tych którzy się tak podniecali tą pizdeczką z syfem na ryju)
czy tylko mnie wkurwia jak on tymi łapami macha?
dr_demolka napisał/a:
Od profesora Mioda proszę się odpierdolić
Mądrego aż się przyjemnie słucha!
dr_demolka napisał/a:
Gestykuluje do kurwy nędzy!
Nap Limak napisał/a:
Pozdro Miodek, nagramy coś, wierzę.
myślisz ze jak ktoś na youtube dostał dużo łapek za ten komentarz to kopiując go tu do nas dostaniesz tyle piwa????
Pizdy zawsze się do mnie przypierdalają o to " nara ", że jest podobno zwrotem niegrzecznym. Teraz będę je odsyłał do tego materiału prof. Miodka. Czego mnie ów człowiek nauczył? Jedynie zajebistego ziewania.
Za Miodka zawsze
@up
Bo we Wrocławiu kręcili, a festiwal jest w Białymstoku i żeby miał bliżej.
Bo we Wrocławiu kręcili, a festiwal jest w Białymstoku i żeby miał bliżej.
Uczył mnie kiedyś pewien prof. Puppel, przy którym ta wspomniana małpa co tam pajacując twierdzi że wspaniale gada jest niczym. Dykcja, intonacja, i jak to ująć, swoisty urok? Image? Nie wiem, nie trawie tamtej kreatury. Filmik fajny dobrze się słucha, coś ciekawego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów