5 niezłych patentów na wykorzystanie kuchenki mikrofalowej. Najfaniejszy jest pomysł z odpaleniem świeczki w kuchence
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matik1993 napisał/a:
@Locorooco
Ty ale o chuj Ci chodzi. Gościu wstawił filmik, nieważne czy na nim jest czy nie. Moderacja go nie wyjebała, przeszedł przez poczekalnie. Chcesz ostrych wrażeń, jest od tego dział hard.
O to mi chodzi, że od pewnego czasu zapanowała moda na reklamowanie się na sadolu... a on od tego nie jest.
@up
Niech się reklamują, tylko niech wrzucają coś ciekawego. Ten filmik moim zdaniem jest ciekawy, a jak ktoś dzięki niemu 1 raz w życiu wpierdoli kukurydze, czy w końcu umyje mikobele. To też będzie spoko, co innego jak jakieś nic nie wnoszące gówno będzie typu Dembski itp.
Niech się reklamują, tylko niech wrzucają coś ciekawego. Ten filmik moim zdaniem jest ciekawy, a jak ktoś dzięki niemu 1 raz w życiu wpierdoli kukurydze, czy w końcu umyje mikobele. To też będzie spoko, co innego jak jakieś nic nie wnoszące gówno będzie typu Dembski itp.
Co oni kurwa program dla dzieci robia? Weźmy kartonik, druciszek i świeczuszke i wsadźmy do mikrofaluweczkiczeczki....
Papierosów nie odpala się od świeczki, stary zwyczaj. Ginie wtedy marynarz...
zarcie z mikrofali smakuje jak piwo z puszki.
niby piwo a inny smak
niby piwo a inny smak
1 sposób totalnie bez sensowny.. jak ktoś jest w domu to ma chyba kuchenkę gazową czy elektryczną... problem solved. A jak nie to od lupy i słońca. można też użyć zapalniczki samochodowej, którą mamy podłączoną do komputera albo ostatecznie pójść do sąsiada. A tu jeszcze świeczke trzeba mieć, wycinać kartonik, drucik i jeszcze ryzykuje się uszkodzeniem mikrofalówki. totalna głupota.
Ten Primosz on był kucharzem w filmikach knorr czy tam jest
No kurwa lepiej nie mogłem trafic z tym filmikiem. Właśnie wróciłem z giełdy z 5 kg czosnku, bo co roku sobie marynuję na zimę (wam też polecam, marynata taka jak do papryki idzie,ostatni raz byłem chory chyba z 10 lat temu!!!) tylko zawsze mnie wkurwiało to siedzenie i obieranie. Browar dla was za to !!
Jeśli wstawia tutaj swój film, to traci oglądalność i widzów na Youtube. Zaś tutaj nie zarabia, bo nie wyświetlają się jego reklamy przy jego produkcji. Pomyśl jeden z drugim zanim się wypowie.
Kupuję mikrofalę dla czosnku...wreszcie będę miał ogórki na zimę.
Moim najdziwniejszym zastosowaniem mikrofali było tępienie korników w ścianie drewnianej, mianowicie kiedyś oddzielałem kuchnię od pokoju, oczywiście ściany GK i stelaż drewniany. Na złość stelaż okazał się z kornikami- po pół roku od zrobienia ścianki napierdalał kornik w ścianie - chciałem go stępić bez uszkodzenia ściany i wpadłem na pomysł: demontuję z mikrofali generator celuję w ścianę i tego jebanego huja ugotuję. oczywiście obłożyłem generator blachą by mikrofale szły w ścianę. 5 minut i po zawodach było 1:0 dla mnie. A przy tym ile BHP zachowałem, włącznie z tym iż po włączeniu mikrofali nikogo nie było w mieszkaniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów