18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
5 niezłych patentów na wykorzystanie kuchenki mikrofalowej. Najfaniejszy jest pomysł z odpaleniem świeczki w kuchence

Nigdy nie mów nie, gdy ktoś Ci dobry deal oferuje
Zgłoś
Locorooco 2013-07-10, 18:03 1
matik1993 napisał/a:

@Locorooco

Ty ale o chuj Ci chodzi. Gościu wstawił filmik, nieważne czy na nim jest czy nie. Moderacja go nie wyjebała, przeszedł przez poczekalnie. Chcesz ostrych wrażeń, jest od tego dział hard.

O to mi chodzi, że od pewnego czasu zapanowała moda na reklamowanie się na sadolu... a on od tego nie jest.
Zgłoś
matik1993 2013-07-10, 18:06
@up

Niech się reklamują, tylko niech wrzucają coś ciekawego. Ten filmik moim zdaniem jest ciekawy, a jak ktoś dzięki niemu 1 raz w życiu wpierdoli kukurydze, czy w końcu umyje mikobele. To też będzie spoko, co innego jak jakieś nic nie wnoszące gówno będzie typu Dembski itp.
Zgłoś
smys 2013-07-10, 18:08 2
Co oni kurwa program dla dzieci robia? Weźmy kartonik, druciszek i świeczuszke i wsadźmy do mikrofaluweczkiczeczki....
Zgłoś
Bąq 2013-07-10, 18:14
Papierosów nie odpala się od świeczki, stary zwyczaj. Ginie wtedy marynarz...
Zgłoś
madej200 2013-07-10, 18:23 1
zarcie z mikrofali smakuje jak piwo z puszki.
niby piwo a inny smak
Zgłoś
MudPie 2013-07-10, 18:38 1
1 sposób totalnie bez sensowny.. jak ktoś jest w domu to ma chyba kuchenkę gazową czy elektryczną... problem solved. A jak nie to od lupy i słońca. można też użyć zapalniczki samochodowej, którą mamy podłączoną do komputera albo ostatecznie pójść do sąsiada. A tu jeszcze świeczke trzeba mieć, wycinać kartonik, drucik i jeszcze ryzykuje się uszkodzeniem mikrofalówki. totalna głupota.
Zgłoś
donwasyle 2013-07-10, 18:39 1
Szybciej w domu znajdę jakieś zapałki niż kurwa świeczkę.
Zgłoś
Sichimpresich 2013-07-10, 18:56
Ten Primosz on był kucharzem w filmikach knorr czy tam jest
Zgłoś
~DMT 2013-07-10, 19:24
No kurwa lepiej nie mogłem trafic z tym filmikiem. Właśnie wróciłem z giełdy z 5 kg czosnku, bo co roku sobie marynuję na zimę (wam też polecam, marynata taka jak do papryki idzie,ostatni raz byłem chory chyba z 10 lat temu!!!) tylko zawsze mnie wkurwiało to siedzenie i obieranie. Browar dla was za to !!

Q L I M A X
Zgłoś
pit@ 2013-07-10, 19:33 2
Jeśli wstawia tutaj swój film, to traci oglądalność i widzów na Youtube. Zaś tutaj nie zarabia, bo nie wyświetlają się jego reklamy przy jego produkcji. Pomyśl jeden z drugim zanim się wypowie.
Zgłoś
j................s 2013-07-10, 19:46
Kupuję mikrofalę dla czosnku...wreszcie będę miał ogórki na zimę.
Zgłoś
Zet. 2013-07-10, 20:05
Co robi ocet ?!
Zgłoś
j................s 2013-07-10, 20:22
Zet. napisał/a:

Co robi ocet ?!

Stoi w butelce...
Zgłoś
Kosmodysk 2013-07-10, 20:48 1
Moim najdziwniejszym zastosowaniem mikrofali było tępienie korników w ścianie drewnianej, mianowicie kiedyś oddzielałem kuchnię od pokoju, oczywiście ściany GK i stelaż drewniany. Na złość stelaż okazał się z kornikami- po pół roku od zrobienia ścianki napierdalał kornik w ścianie - chciałem go stępić bez uszkodzenia ściany i wpadłem na pomysł: demontuję z mikrofali generator celuję w ścianę i tego jebanego huja ugotuję. oczywiście obłożyłem generator blachą by mikrofale szły w ścianę. 5 minut i po zawodach było 1:0 dla mnie. A przy tym ile BHP zachowałem, włącznie z tym iż po włączeniu mikrofali nikogo nie było w mieszkaniu.
Zgłoś
karinawaw 2013-07-10, 20:55
za "SIEMA JUTUBERZY" Piwko w dół...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów