18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
5 niezłych patentów na wykorzystanie kuchenki mikrofalowej. Najfaniejszy jest pomysł z odpaleniem świeczki w kuchence

Nigdy nie mów nie, gdy ktoś Ci dobry deal oferuje
Zgłoś
PrsDBW 2013-07-10, 21:04
Co za łysy kutas, zabił marynarza.
Zgłoś
csark 2013-07-10, 21:48 1
Proporcja 1:1 - troche octu, troche wody o_O
Zgłoś
sentyy 2013-07-10, 21:52
Pomysł na kukurydze trzeba wypróbować
a proporcje wody z octem miazdzą system ;D
Zgłoś
Skądinąd 2013-07-10, 22:09
Co za bzdura z tą kukurydzą! Kukurydzę świeżą gotuje się maksymalnie 7 min po wrzuceniu bezpośrednio na osolony i osłodzony(!) wrzątek. Zazwyczaj 4 minuty starczą na średnie kolby. Niestety jest tak, że po 10 minutach gotowania, kukurydza robi się coraz twardsza i mniej smaczna. Nie musicie dziękować

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
KARAKOL 2013-07-10, 22:26

Zgłoś
m................z 2013-07-10, 22:27
Akurat przepisy na ciasto to są w instrukcji każdej mikrofali w zestawie. Tylko że smakuje to jak gotowe ciasto z biedronki i nijak ma się do ciasta pieczonego w piekarniku
Zgłoś
Locorooco 2013-07-10, 23:24
pit@ napisał/a:

Jeśli wstawia tutaj swój film, to traci oglądalność i widzów na Youtube. Zaś tutaj nie zarabia, bo nie wyświetlają się jego reklamy przy jego produkcji. Pomyśl jeden z drugim zanim się wypowie.

Ktoś się zainteresuje, wejdzie na kanał i tadaaaam
Zgłoś
qtacz 2013-07-11, 2:46
brawo idioci dzieki wam czosnek i kukuryzda straciły wszystkie swoje wartości odrzywcze równie dobrze mozesz zamiast tego zjeść wafla rzyzowego

:dzidzi:
Zgłoś
lwRazor 2013-07-11, 18:14
@up a kogo w ogóle interesują jakieś wartości odżywcze? Chyba tylko ciebie pizdeczko, idź sobie zrób tofu bo ci kafelki w kuchni wystygną

Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Zgłoś
panmorda 2013-07-12, 1:11
ciota i pizduchna jak wymaluj

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
ooobi 2013-07-17, 19:12
hudziel napisał/a:

Nie wiem czemu ale gruby mnie wkurwia.

To już Twój problem. Poza tym, to mój młodszy Brat, więc masz poniekąd szczęście, że ja nie występuję zamiast Niego, bo byś jebnął w kalendarz z wkurwienia.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów