18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
chocho 2019-01-16, 8:10 5
No tak można się było spodziewać że kierowca zastrzeli tego w niebieskim za próbę kradzieży auta.
Gdyby to była Rosja to kierowca pobił by go za blokowanie drogi.
Gdyby to były Chiny to kierowca pojechał by dalej potracajac robotnika.
Gdyby to było w...
Zgłoś
Halman 2019-01-16, 9:25 3
może śmieszne ale sytuacja w chuj niebezpieczna związana z lądowaniem prosto na główkę czyli kark skręcony...
Zgłoś
janlew 2019-01-16, 10:01 8
Przecież do kurwy nędzy wystarczy by się puścił jedną ręką
Zgłoś
hellbwoi 2019-01-16, 10:49
dobra reżyserka... prawie jak film miauczyńskiego
Zgłoś
pudel82x 2019-01-16, 11:20
Nie no kurwa koleś prawie się zjebał z przyczepy a dwa filmy wyżej jakaś baba się poślizgnęła, kurwa sadole takie ze koszmary nocne murowane, ja pierdole. Chyba się na kwejku zarejestruje
Zgłoś
Rejti 2019-01-16, 12:51 2
Ale lipa, mógł mu chociaż portfel z kieszeni wyjąć i tym samym potwierdzić swoją tożsamość narodową
Zgłoś
i................5 2019-01-16, 13:44
farciasz roku
Zgłoś
saikomiki 2019-01-16, 16:14 2
tylko ja pomyślałem, że go podsadzi, a potem zajebie portfel/komórkę z tylniej kieszeni?
Zgłoś
tigerqaz 2019-01-16, 19:50 2
Ale że go nie okradł, łba nie odstrzelił... To nie może być Brazylia.

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
edek.bajzel 2019-01-16, 20:16
to nie fejk, bo to ten wyjątek który potwierdza regółę
Zgłoś
Cloverface 2019-01-18, 23:41
Szczęście i dobroć ludzka wykorzystana na Brazylię dla tego chłopa. Pewnie już dostał kulkę albo go okradli.
Zgłoś
oso 2019-12-10, 21:35 1
Inne ujęcie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów