📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No tak można się było spodziewać że kierowca zastrzeli tego w niebieskim za próbę kradzieży auta.
Gdyby to była Rosja to kierowca pobił by go za blokowanie drogi.
Gdyby to były Chiny to kierowca pojechał by dalej potracajac robotnika.
Gdyby to było w...
Gdyby to była Rosja to kierowca pobił by go za blokowanie drogi.
Gdyby to były Chiny to kierowca pojechał by dalej potracajac robotnika.
Gdyby to było w...
może śmieszne ale sytuacja w chuj niebezpieczna związana z lądowaniem prosto na główkę czyli kark skręcony...
Nie no kurwa koleś prawie się zjebał z przyczepy a dwa filmy wyżej jakaś baba się poślizgnęła, kurwa sadole takie ze koszmary nocne murowane, ja pierdole. Chyba się na kwejku zarejestruje
Ale lipa, mógł mu chociaż portfel z kieszeni wyjąć i tym samym potwierdzić swoją tożsamość narodową
farciasz roku
tylko ja pomyślałem, że go podsadzi, a potem zajebie portfel/komórkę z tylniej kieszeni?
Ale że go nie okradł, łba nie odstrzelił... To nie może być Brazylia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów