📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niezły wpierdol
Liczylem na to, że kogoś przygniecie tak jak to już tutaj nie raz bywało
usuń tego rudego piździelca
pedaldziwka napisał/a:
usuń tego rudego piździelca
Ja bym ciebie usunął za twój login....kogo obchodzą twoje ciągotki skoro używasz ich w nazwie użytkownika???
W tym jednym możemy wziąć z nich przykład.
Niepotrzebnie tak się na nad nim znęcali. W środku jest "Nikon" czy inne gówno za kilka tysi.
zeozwatyelektryk napisał/a:
Mhm... możesz rozwinąć? może warto byłoby założyć międzynarodową firmę do specjalnej wywózki śmieci i sprzątania po zamieszkach... mhmhmhmhm!
krasnal_hałabała, szukam po googlach, a tu nie trzeba było wychodzić z domu: sadistic.pl/cala-prawda-o-fotoradarach-vt177772.htm
I tak więcej ich ginie od maczet i noży niż od potrąceń, więc się nie dziwię że niszczą zbędne rzeczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów