Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jest temat o napierdalaniu homosi, ciapaków, i innych dziwadeł wszyscy popierają.
jest post o posłance która chyba najaktywniej sprzeciwia się tej masy genetycznych pomyłek to hejtują ją.
kurwa ludzie wym macie jakiekolwiek poglądy.
a to że pawłowicz masakruje kurwa jakiegoś pedała w spódnicy, to akurat duże piwo dla NIEJ
i jeszcze kilka wypowiedzi
"Do tej pory myślałam, że jestem w Sejmie, ale jestem w stodole. W stodole jestem!"
"Jestem z gruntu przeciwna Unii. Czekam i modlę się, żeby to się po prostu samo rozwaliło."
"Jeśli ktoś idzie na Marsz Szmat to jest szmatą"
"Stałe eksponowanie polskiej flagi w towarzystwie innych przedmiotów, proporczyków, symboli innych struktur i zjawisk sprawia, iż polskie barwy biało-czerwone tracą swą wyjątkowość"
Tak samo śmieszny będzie dla Ciebie pedał który powie, że pedały nie powinny mieć prawa do adopcji?
To nie jest kwestia jej poglądów, bo mam podobne, ale tego w jaki w sposób owe poglądy wyraża. Widziałeś ją jak się pieni? Jakim językiem, w jaki sposób się wypowiada? Pani doktor habilitowana, kurwa mać?
Niby lepiej głosować na nią niż na tych wszystkich Grodzkich itd. ale... No nie ma u nas dobrej alternatywy, ręce opadają.
@Sayagin666
już możesz wracać i obciągnąć Prezesowi
ty leć do spoconego grodzkiego bo masz ból dupy, on cie zaspokoi
Rozpierdala mnie duża część sadoli. Na sadolu niesamowity ból dupy o multi-kulti i związkach białych z czarnymi, ciapatymi itd. (choć większość sadoli cycki macała tylko na monitorze, lub starej jak zasnęła) Ból dupska o pedałach, grockim, tranzwestytach, pedalskich paradach, ideologii gender. (choć wiekszość sadoli widziała takie tamaty w telewizji, lub u swoich rodziców w sypialni) Jak w TV czy sejmie pojawia się Pawłowicz i mówi to sami tylko poprawną polszczyzną i faktycznie coś ROBI w kierunku by tego gówna było jak najmniej, to wielki ból dupy i pierdolenie, że baba ćpa, że jej nienawidzicie itd. Tylko dlatego ,że nie jest zajebistą babka z fajnymi cyckami i tylko dlatego, że jest z PiSu ?? Ogarnijcie sie gimbazy. Ona "ćpa i pierdoli bezsensu" żebyście nie musieli oglądać takich wynalazków jak grockie, parady tranzystorów ciot i innech gówien a wy macie do niej o to żal ?? Jebnijcie sie zdrowo !
Dziękujemy Jarku za cenną opinię, możesz teraz wracać do obciągania Rydzykowi.
Rozpierdala mnie duża część sadoli. Na sadolu niesamowity ból dupy o multi-kulti i związkach białych z czarnymi, ciapatymi itd. (choć większość sadoli cycki macała tylko na monitorze, lub starej jak zasnęła) Ból dupska o pedałach, grockim, tranzwestytach, pedalskich paradach, ideologii gender. (choć wiekszość sadoli widziała takie tamaty w telewizji, lub u swoich rodziców w sypialni) Jak w TV czy sejmie pojawia się Pawłowicz i mówi to sami tylko poprawną polszczyzną i faktycznie coś ROBI w kierunku by tego gówna było jak najmniej, to wielki ból dupy i pierdolenie, że baba ćpa, że jej nienawidzicie itd. Tylko dlatego ,że nie jest zajebistą babka z fajnymi cyckami i tylko dlatego, że jest z PiSu ?? Ogarnijcie sie gimbazy. Ona "ćpa i pierdoli bezsensu" żebyście nie musieli oglądać takich wynalazków jak grockie, parady tranzystorów ciot i innech gówien a wy macie do niej o to żal ?? Jebnijcie sie zdrowo !
Duża część sadoli, możliwe. Ale żeby tak sobie wesoło bluzgać na użytkowników musiał byś mieć dowód że 1 użytkownik wypowiada się jako faszysta, rasista, nazista, ksenofobiczny homofobiczny prawicowy kutach. A w innym temacie ciśnie po jakimś przedstawicielu tego co media nazywają prawicą, pucując rurę spedalonym, antyklerykalnym transseksualnym i ogólnie zjebanym lewakom. Pozdro 666 Jebać dziwki. Śmierć samobójcą !
Oby ten komentarz dostał więcej piw niż autor/autorka (jaka jest forma bezosobowa, bo jaj to nie ma ani cycków na pewno, to coś co było autorem) tego posta.
Po pierwsze, każda partii w obecnym sejmie to partia socjalistyczna ( tak, tak PiS jest lewacki, a sam Jarek ma poglady centrowe, nie prawicowe, Lech natomiast w swojej pracy doktroskiej bronil tez Marksa) no może nie PSL bo z nimi to nie wiadmo nigdy;p , i uświadomcie sobie że żyjemy w państwie socjalistycznym i dlatego jest słabo.
Po drugie kurwa jeśli chodzi o sprawy obyczajowe to już mam tego wszystkiego dość. Jakoś w pracy na uczelniach, w autobusie, w knajpach nie widuję za dużo facetów w rurkach, pedałow czy innych feministek. Tak więc zacznijcie się wreszcie zajmować się poważnymi tematami, a nie pierdolicie o wyimaginowanych problemach, które każdy wytwarza tylko żeby zdobyć "fejm".
PS. Najbardziej śmieszą mnie Ci pojebani szalikowcy krzyczący "precz z komuną" nie mając o tym kompletnego pojęcia i głosując na PIS, bo przecież są tacy "prawi' , najebliby każdemu pedałowi, murzynowi ale tylko wtedy jak są w grupie oczywiście
Sam się jebnij w czoło, zaraz nam wmówisz Że jej koledzy czyli Jaruś i Antoni tez walczą za nas żeby żyło się nam lepiej. Stare pojebane babsko z syndromem głębokiego niedopchnięcia, baba nie potrafi się zachować, chodzący kompleks, nieudacznica z brudnymi włosami z pensją ponad 10 tysi. Pis zbiera wokół siebie takich popaprańców, nieudaczników życiowych którzy nigdy nie walili ślicznej laski, którzy nie mieli dobrej pracy i którzy wszystkim zazdroszczą i ich podpierdalają do US... a że popaprańców jest wiecej niż normalnych ludzi to i poparcie rośnie
Po drugie kurwa jeśli chodzi o sprawy obyczajowe to już mam tego wszystkiego dość. Jakoś w pracy na uczelniach, w autobusie, w knajpach nie widuję za dużo facetów w rurkach, pedałow czy innych feministek.
Przejdź się na najbliższy WNS- Wydział Nauk Spedalonych... znaczy Społecznych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów