📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
nie. uroda podobna ale to posłanka Pawłowicz. Wielka pisówa, która wszystko zawdzięcza PRL. Nadaje się do zbierania jagód
nie. uroda podobna ale to posłanka Pawłowicz. Wielka pisówa, która wszystko zawdzięcza PRL. Nadaje się do zbierania jagód
Jak ja niecierpie tego jebanego babo-chłopa. Pieprzy o rodzinie i związkach chociaż w żadnym w życiu nie była, bo kto by chciał taką pokrakę.
Rozpierdala mnie duża część sadoli. Na sadolu niesamowity ból dupy o multi-kulti i związkach białych z czarnymi, ciapatymi itd. (choć większość sadoli cycki macała tylko na monitorze, lub starej jak zasnęła) Ból dupska o pedałach, grockim, tranzwestytach, pedalskich paradach, ideologii gender. (choć wiekszość sadoli widziała takie tamaty w telewizji, lub u swoich rodziców w sypialni) Jak w TV czy sejmie pojawia się Pawłowicz i mówi to sami tylko poprawną polszczyzną i faktycznie coś ROBI w kierunku by tego gówna było jak najmniej, to wielki ból dupy i pierdolenie, że baba ćpa, że jej nienawidzicie itd. Tylko dlatego ,że nie jest zajebistą babka z fajnymi cyckami i tylko dlatego, że jest z PiSu ?? Ogarnijcie sie gimbazy. Ona "ćpa i pierdoli bezsensu" żebyście nie musieli oglądać takich wynalazków jak grockie, parady tranzystorów ciot i innech gówien a wy macie do niej o to żal ?? Jebnijcie sie zdrowo !
Pojebane, dlatego powinno być na głównej
Równie mądra co piękna kobieta. Urokiem dorównująca nawet Grodzkiemu.
No ale nie śmiejcie się, w końcu to jedyna szansa dla Jarka by zamoczyć po raz pierwszy w życiu i przestać być prawiczkiem. Coś czuje, że Jarek tarmosił by tego cyca.
Najbardziej mnie rozpierdala, że Jarek oraz Pawłowicz ani dzieci, ani nawet partnera nie mają, a najwięcej pierdolą o rodzinie. To tak samo jakby ksiądz chciał ludzi pouczać w sprawach seksu, albo związków. A tak, oni lubią mówić o rzeczach o których nie mają pojęcia.
No ale nie śmiejcie się, w końcu to jedyna szansa dla Jarka by zamoczyć po raz pierwszy w życiu i przestać być prawiczkiem. Coś czuje, że Jarek tarmosił by tego cyca.
Najbardziej mnie rozpierdala, że Jarek oraz Pawłowicz ani dzieci, ani nawet partnera nie mają, a najwięcej pierdolą o rodzinie. To tak samo jakby ksiądz chciał ludzi pouczać w sprawach seksu, albo związków. A tak, oni lubią mówić o rzeczach o których nie mają pojęcia.
RottenFetus napisał/a:
Równie mądra co piękna kobieta. Urokiem dorównująca nawet Grodzkiemu.
Dodaj do listy feminazistki i będzie git.
Polecę klasykiem: i to kufa jest na głównej?! Powinni dać ograniczenia wiekowe na tym portalu.
Ja nie kminie. Babka wygląda jak wygląda, ale poglądy na ostatnio popularne tematy ma zdrowe i ( kurwa tak mówię to) lubię ją. Telewizja tvn (tfu) robi wam papkę z mózgu i pierdoli cały czas jaka ona to pojebana i psychiczna nie jest, a wy ciemna masa społeczna kurwa nic nie myślicie. chuj wam w dupe
@Janóż: Poszoł w chuj z tym TVNem, ciągle jeden argument. Oglądasz ten TVN, bo wiesz co tam napierdalają i jesteś na bieżąco, jak widzę? Ja od 3 lat nie włączam telewizora. Z internetu znam wypowiedzi tej baby m.in. o jałowych związkach (bo bezdzietnych) - co jest w jej przypadku strzałem w stopę, bo i ona stara panna, w dodatku całująca po nogach księży, których życie też jest jałowe. Wielka katoliczka starotestamentowa, która tylko umie obrażać ludzi. Typowy piesek prezesika. Niesłusznie mianuje się profesorem, jak dobrze pamiętam. Po jej zachowaniu i wypowiedziach można jednak stwierdzić, że zdrowa psychicznie to nie jest. I niepotrzebne są do tego żadne media.
A ja tam ją lubię. Gada do rzeczy, realnie walczy z pedałami, tranzysotami i innymi takimi wynalazkami (za co jest piętnowana mocno).
Piwko dla pani poseł!
Piwko dla pani poseł!
Powiem tak, nie lubię pisu i fałszywości, a ta pani mało mnie obchodzi. z tego co wiem, miała sporo wpadek, które faktycznie rzutują na jej 'poziom'. nie zmienia to faktu, że zgadzam się z częścią deklarowanych przez nią i (niestety) prezesa. Zresztą tak jak i wy drodzy sadole, tak jak już ktoś wcześniej wspomniał: multikulti, ideologia dżender, konformizm w sprawie orientacji seksualnych itd. Nie bronię jej nonsensownych zachować i jak mam prawo przypuszczać zaślepionego wpatrzenia w kk, ale wolę już ją niż palikota, grodzk(?) i wszystkich przedstawicieli lewej strony mocy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów