Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wszystko fajnie akcja jak z call of duty.tyle że gościu trochę źle mierzył celując w oponę bo pociski trafiają za oponą.no ale z jednej ręki i to w ruchu i jeszcze prowadząc pojazd-takie rzeczy trzeba jednak trochę poćwiczyć. końcowo i tak osiągnął sukces bo wywarł efekt psychologiczny na przestępcach którzy się zatrzymali.
Kurwa zajebiście się czyta, tych ekspertuf zza klawiatury. Stary dziękujemy ci za twój opis sytuacji, ale sami to widzieliśmy i mamy wyjebane na twoje wysrywy
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?wszystko fajnie akcja jak z call of duty.tyle że gościu trochę źle mierzył celując w oponę bo pociski trafiają za oponą.no ale z jednej ręki i to w ruchu i jeszcze prowadząc pojazd-takie rzeczy trzeba jednak trochę poćwiczyć. końcowo i tak osiągnął sukces bo wywarł efekt psychologiczny na przestępcach którzy się zatrzymali.
Kurwa zajebiście się czyta, tych ekspertuf zza klawiatury. Stary dziękujemy ci za twój opis sytuacji, ale sami to widzieliśmy i mamy wyjebane na twoje wysrywy
bądzcie cicho
prawdopodobnie kierowca ktorego gonili byl palestynczykiem albo chrzescijaninem
Chrześcijanie nie kradną..
pies cię jebał internetowy napinaczu i kowboju.
wszystko fajnie akcja jak z call of duty.tyle że gościu trochę źle mierzył celując w oponę bo pociski trafiają za oponą.no ale z jednej ręki i to w ruchu i jeszcze prowadząc pojazd-takie rzeczy trzeba jednak trochę poćwiczyć. końcowo i tak osiągnął sukces bo wywarł efekt psychologiczny na przestępcach którzy się zatrzymali.
Dziekuje, jestem niewidomy, dzieki takim sadolom jak ty swiat jest lepszy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów