Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wszystko fajnie akcja jak z call of duty.tyle że gościu trochę źle mierzył celując w oponę bo pociski trafiają za oponą.no ale z jednej ręki i to w ruchu i jeszcze prowadząc pojazd-takie rzeczy trzeba jednak trochę poćwiczyć. końcowo i tak osiągnął sukces bo wywarł efekt psychologiczny na przestępcach którzy się zatrzymali.
K🤬a zajebiście się czyta, tych ekspertuf zza klawiatury. Stary dziękujemy ci za twój opis sytuacji, ale sami to widzieliśmy i mamy wyj🤬e na twoje wysrywy
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?podpis użytkownika
Cześć, jestem Filipwszystko fajnie akcja jak z call of duty.tyle że gościu trochę źle mierzył celując w oponę bo pociski trafiają za oponą.no ale z jednej ręki i to w ruchu i jeszcze prowadząc pojazd-takie rzeczy trzeba jednak trochę poćwiczyć. końcowo i tak osiągnął sukces bo wywarł efekt psychologiczny na przestępcach którzy się zatrzymali.
K🤬a zajebiście się czyta, tych ekspertuf zza klawiatury. Stary dziękujemy ci za twój opis sytuacji, ale sami to widzieliśmy i mamy wyj🤬e na twoje wysrywy
bądzcie cicho
prawdopodobnie kierowca ktorego gonili byl palestynczykiem albo chrzescijaninem
Chrześcijanie nie kradną..

pies cię j🤬 internetowy napinaczu i kowboju.
Chrześcijanie nie kradną..
swiete slowa

podpis użytkownika
Cześć, jestem Filipwszystko fajnie akcja jak z call of duty.tyle że gościu trochę źle mierzył celując w oponę bo pociski trafiają za oponą.no ale z jednej ręki i to w ruchu i jeszcze prowadząc pojazd-takie rzeczy trzeba jednak trochę poćwiczyć. końcowo i tak osiągnął sukces bo wywarł efekt psychologiczny na przestępcach którzy się zatrzymali.
Dziekuje, jestem niewidomy, dzieki takim sadolom jak ty swiat jest lepszy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie