3 piwa, bez rąk, 37 sekund
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dałby mu 3 Wojaki Super Mocne to by chłopaczyna się przewrócił.. Z czym do ludzi ?
Łe ma ręce. Oszustwo:/
dth napisał/a:
ciekawe czy koleś jeszcze żyje, a jeżeli tak, to czy jest w stanie jest coś innego niż syntetyczna papka, po tym jak wpierdalał te wszystkie ścierwa...
Żyje , koleś jest w stanie zjeść wszystko bo jak mówi od 3 roku życia już wpierdalał różnego rodzaju śmieci.
Teraz praktycznie nie ma kubków smakowych po tym jak wypił litr najostrzejszego sosu na hejnał , dlatego bez problemu je gałki muszkatołowe , cynamon , pije oleje , smary itp itd.
Ziomek spokojnie sączy sobie browary, a murzyn z tyłu opierdala białego Continentala GT
ja bym sie porzygał
kiedys zje/wypije cos takiego ze wyladuje na hardzie
czekam na ten moment z niecierpliwoscia
P.S przy okazji bedzie mozna mu przyznac nagrode Darwina
czekam na ten moment z niecierpliwoscia
P.S przy okazji bedzie mozna mu przyznac nagrode Darwina
Bear Grylls inaczej ;-D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów