3 piwa, bez rąk, 37 sekund
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
i siedz tu i pij z takim
B. Hicks
Nie powiem, jestem trochę zniesmaczony. Myślałem, że kolejny kaleka będzie starał się udowodnić, że nie ma granic, etc.
Tutaj surowe mięso polane superglue
Tutaj krem do cipki
Tutaj 3 tampony
Tutaj całe pudło wazeliny
Tutaj pasta do butów i zmywacz do paznokci
Tutaj surowe mięso polane superglue
Tutaj krem do cipki
Tutaj 3 tampony
Tutaj całe pudło wazeliny
Jaki fejk!! Hehehe
Widać że wszystko w zwolnionym tempie. Spójrzcie na samochody. Niemalże stoją w miejscu.
Ale i tak plus za pomysł.
Widać że wszystko w zwolnionym tempie. Spójrzcie na samochody. Niemalże stoją w miejscu.
garbusak napisał/a:
Jaki fejk!! Hehehe
Chyba nie brałeś dzisiaj leków..
ciekawe czy koleś jeszcze żyje, a jeżeli tak, to czy jest w stanie jest coś innego niż syntetyczna papka, po tym jak wpierdalał te wszystkie ścierwa...
zajebisty Bentley w tle
0,33 fail...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów