18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
pikpok 2013-01-22, 9:54 1
Tak to jest, jak się jeździ jak leszcz

Niech to, ciemny gwint
Zgłoś
Blade ziele 2013-01-22, 10:54
bo młodzi nie patrzą... sam dwa dni temu widziałem jak jakaś pewnie 14-15 letnia dziewczyna wjebała się kolesiowi wprost przed maskę wypadając zza budynku. miała szczęście, że tym na chodnik uciekł..

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
R................t 2013-01-22, 13:24 9
przepraszam - co w tym poście i wypadku nietypowego?
Zgłoś
Yeti1989 2013-01-22, 13:28 1
ja pier***e nie no wypadek na skalę światową, żeby o nim mówić...
Zgłoś
Loorien 2013-01-22, 13:34 5
w tej naszej wiosce zwanej lesznem, taki wypadek jest godny opisania na miejscowym portalu, wiecie dlaczego? bo w tej o to wiosce nic, totalnie nic sie nie dzieje. : ) jest to jedno z gorszych miast jakie znam. pozdrawiam, mieszkaniec leszna.
Zgłoś
R................t 2013-01-22, 13:35
starą babą z pęknięta pientą i 2 leszczami na pelikanach mass media chcą odwrócić naszą uwagę od bardziej palących problemów.

Smoleńsk z morderczą brzozą,
Klewki
Gdzie jest krzyż
Zgłoś
G................x 2013-01-22, 13:41 1
Yeti1989 napisał/a:

ja pier***e nie no wypadek na skalę światową, żeby o nim mówić...

23 lata a dalej cenzuruje brzydkie słowa...
Zgłoś
R................t 2013-01-22, 13:44
bo elegancki dżentelmen pomimo buntowniczej duszy.
Zgłoś
Nullah 2013-01-22, 13:49
Mało miast w takim razie znasz Loorien...
Zgłoś
pyotreck 2013-01-22, 13:51
Niewiedziałem że w Lesznie mają przejście podziemne, niewiedziałem bo nigdy tam nie byłem. Nie wybieram się tam ale dzięki tej informacji wiem jednak że w Lesznie jest przejście podziemne, być może jest ich więcej ale nie doczytałem.
Zgłoś
cripkillah 2013-01-22, 14:01
AAAAA ! Moje miasto na sadolu
Znam tego "piętnastolatka" i mieliśmy zwałe z tego xd
Zgłoś
speedbuster 2013-01-22, 14:36
Nietypowy to by był, gdyby sie okazało że w Lesznie nie ma przejścia podziemnego, a tak to
Zgłoś
LuxOFF 2013-01-22, 17:01 2
Loorien napisał/a:

w tej naszej wiosce zwanej lesznem, taki wypadek jest godny opisania na miejscowym portalu, wiecie dlaczego? bo w tej o to wiosce nic, totalnie nic sie nie dzieje. : ) jest to jedno z gorszych miast jakie znam. pozdrawiam, mieszkaniec leszna.

W tym naszym mieście dużo się dzieje tylko trzeba czasem odejść sprzed komputera i wyjść do ludzi.
Zgłoś
Marcoos 2013-01-22, 22:43 1
Loorien napisał/a:

Trzeba być pierdolniętym, żeby tak pisać o mieście, z którego (jak mniemam) się pochodzi i w którym się mieszka. Tylko pizdy nie potrafią zorganizować sobie czasu, lub wyszukać odpowiedniej dla siebie rozrywki w 60tyś. byłym mieście wojewódzkim. Mieszkam tu od urodzenia i nigdy nie miałem podobnych zmartwień, co więcej jestem dumny z tego, że jestem Leszczynianinem! W dużej mierze jest to również zasługa mojego Towarzystwa, ale co Ty o tym wiesz..? Pizdy nie mają przyjaciół.. Oni samotnie plują jadem w sieci... NZUL!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów