📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak to jest, jak się jeździ jak leszcz
w tej naszej wiosce zwanej lesznem, taki wypadek jest godny opisania na miejscowym portalu, wiecie dlaczego? bo w tej o to wiosce nic, totalnie nic sie nie dzieje. : ) jest to jedno z gorszych miast jakie znam. pozdrawiam, mieszkaniec leszna.
starą babą z pęknięta pientą i 2 leszczami na pelikanach mass media chcą odwrócić naszą uwagę od bardziej palących problemów.
Smoleńsk z morderczą brzozą,
Klewki
Gdzie jest krzyż
Smoleńsk z morderczą brzozą,
Klewki
Gdzie jest krzyż
Yeti1989 napisał/a:
ja pier***e nie no wypadek na skalę światową, żeby o nim mówić...
23 lata a dalej cenzuruje brzydkie słowa...
bo elegancki dżentelmen pomimo buntowniczej duszy.
Niewiedziałem że w Lesznie mają przejście podziemne, niewiedziałem bo nigdy tam nie byłem. Nie wybieram się tam ale dzięki tej informacji wiem jednak że w Lesznie jest przejście podziemne, być może jest ich więcej ale nie doczytałem.
AAAAA ! Moje miasto na sadolu
Znam tego "piętnastolatka" i mieliśmy zwałe z tego xd
Znam tego "piętnastolatka" i mieliśmy zwałe z tego xd
Nietypowy to by był, gdyby sie okazało że w Lesznie nie ma przejścia podziemnego, a tak to
Loorien napisał/a:
w tej naszej wiosce zwanej lesznem, taki wypadek jest godny opisania na miejscowym portalu, wiecie dlaczego? bo w tej o to wiosce nic, totalnie nic sie nie dzieje. : ) jest to jedno z gorszych miast jakie znam. pozdrawiam, mieszkaniec leszna.
W tym naszym mieście dużo się dzieje tylko trzeba czasem odejść sprzed komputera i wyjść do ludzi.
Loorien napisał/a:
Trzeba być pierdolniętym, żeby tak pisać o mieście, z którego (jak mniemam) się pochodzi i w którym się mieszka. Tylko pizdy nie potrafią zorganizować sobie czasu, lub wyszukać odpowiedniej dla siebie rozrywki w 60tyś. byłym mieście wojewódzkim. Mieszkam tu od urodzenia i nigdy nie miałem podobnych zmartwień, co więcej jestem dumny z tego, że jestem Leszczynianinem! W dużej mierze jest to również zasługa mojego Towarzystwa, ale co Ty o tym wiesz..? Pizdy nie mają przyjaciół.. Oni samotnie plują jadem w sieci... NZUL!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów