📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakim trzeba być bezkrytycznym wobec własnej osoby debilem, aby wrzucić swój filmik w sieć z tak debilnym komentarzem ( autorskim ) w tle jak widzę takich ludzi, to aż mnie wkurwia, że to coś ma prawa wyborcze.
Ja jebie, jakie kombo. Nie dość, że źle kręci filmik, to jeszcze mówi jakby miał srakę w łepetynie i sepleni...
Ej no, nie piszcie tak, bo autor filmiku przeczyta i mu będzie smutno.
Znam tę trasę. Jeżdżą nią głównie wszystkie chłopki z takich wspaniałych mieścin, jak np.Zielonka,Ząbki,Wołomin.. Pociąg kursuje między Warszawą Wileńską, a Małkinią. I zgodnie z wszelkimi stereotypami im dalej od ktoś wysiada, tym niższe jego IQ Pajac, który to kręcił pewnie jechał do Tłuszcza i tam przesiadka do Białegostoku (pierdolony śledzik). A jeśli jego stary nie ma na imię Janusz, to niech mi uschnie lewe jajo. Na miejscu kierownika pociągu bym mu jebnął za te cebulowe komentarze. Pepluch jebany.
gambler1 napisał/a:
Sebula strażak wyklęty gdyby trafił na mniej cierpliwego konduktora to by dostał działo na ryj, że by go wyjebało z tych halówek
czyli na hasło sadistic jeździmy gratis ? dawaj rozkład
Przypomniał mi innego kretyna, który nagrywał dziwne akcje w nietypowych miejscach i okraszał je swoimi głupimi komentarzami. Ten też nie wymawia "r" i nawet głos ma podobny...
@de_marco No ale wiemy, że ten osobnik odsiaduje wyrok więc nie mógł czekać na pociąg
@EwelinyStara ja mieszkałem przed Małinią a zapewniam Cie że mam IQ większe niż twoje ziomki z wileńskiej. Wracając do tematu komentarze nagrywającego o dostaniu się tlenu dopiero po otwarciu drzwi do WC no gratulacje!!! jakby te okna i przedziały były kiedyś szczelne ha ha
Hmm całe te wyposażenie jak i laminaty powinny być zgodne z normą PN-EN 45545. Coś mi się wydaje że nie do końca :/
też się chcę wpisać
Co za kurwa zjebany łeb to komentuje. Gimbus jakiś
Ale żeś kurwa odjebał. Drzwi otworzyłeś i wyszedłeś z domu debilu
Co za kurwa zjebany łeb to komentuje. Gimbus jakiś
Ale żeś kurwa odjebał. Drzwi otworzyłeś i wyszedłeś z domu debilu
EwelinyStara napisał/a:
Znam tę trasę. Jeżdżą nią głównie wszystkie chłopki z takich wspaniałych mieścin, jak np.Zielonka,Ząbki,Wołomin.. Pociąg kursuje między Warszawą Wileńską, a Małkinią. I zgodnie z wszelkimi stereotypami im dalej od ktoś wysiada, tym niższe jego IQ
To ty pewnie mieszkasz co najmniej w Prostyni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów