Upadek nie jeżdżącego już dziś Tonego Rickardssona. Miejsce miało zdarzenie podczas meczu Unia Leszno - Stal Gorzów 1997. 43:47.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Upadek nie jeżdżącego już dziś Tonego Rickardssona. Miejsce miało zdarzenie podczas meczu Unia Leszno - Stal Gorzów 1997. 43:47.
Jeden z najbardziej utytułowanych żużlowców w świecie żużla, a Ty się jednej gleby czepiasz...
To to ja wiem, że utytułowany. Kto powiedział że ja się czepiam? Wrzuciłem tą glebę bo zajebiście to wygląda .
Może i nieudana, ale za to bardziej widowiskowa niż udana.
Miał być show i był.
Miał być show i był.
Twój komentarz też był zły...
Hehe ,ale wyjebał czachą Za wolno biegł i nie wyrobił
Ludzie! Wrzućcie na luz!
@baddave Głupcze Tony Rickardsson żyje, a zmarł w 2012 Lee Richardson, znawca żużlu ja pitole
janfilipak napisał/a:
@baddave Głupcze Tony Rickardsson żyje, a zmarł w 2012 Lee Richardson, znawca żużlu ja pitole
Facepalm to się Tobie należy Panie znawco więc masz i ciesz się, że coś wygrałeś!
Czytaj ze zrozumieniem na drugi raz zamiast pouczać innych i się do nich przypierdalać... "Głupcze"... Nie jeżdżący i nie żyjący, no synonim jak chuj!
Unia to Ci co mają zgodę z Wisłą? To jebać Unię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów