Lekarze uznali, że do końca życia będzie w stanie wegetatywnym. Żona nie zdecydowała się na odłączenie mężczyzny od aparatury.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarno to widzę...
Facet jest rzepą. Czarna rzepa to jedyne warzywo w tym kolorze...
Facet jest rzepą. Czarna rzepa to jedyne warzywo w tym kolorze...
Nic mnie tak nie obrzydza jak widok polki z brudasem. A potem zdziwienie, że hiv, że kiła. Historia z Simonem Molem nic tych idiotek nie nauczyła. Tymczasem w Polsce lawinowo rośnie liczba zakarzonych hiv. Ciekawe kurwa czemu
tak mysle ze to jedyny sposob na wyrwanie od czarnego pieniadze /nie ogladalem tego gowna do konca'
erutlev napisał/a:
A ty się już stęskniłeś, czy jak? Tak ci żal, że się skończyło i nie ma o co walczyć na forach? Albo, że bez Covida Konfederacja niewiele znaczy?
Tęskno to mi jest do tej pory za tym, żeby każdemu zjebowi i skurwysynowi, który był za mordowaniem gospodarki, prywatnego życia obywateli, ich godności i wyznania, jebnąć z całej pety w ryj. Dodatkowo obciążyć wszystkimi kosztami związanymi z tym cyrkiem... Zakazowi chodzenia do sklepów, zakazowi pracy, KURWA. Szkoda gadać, nie chodzi o trollowanie, bo tu nie ma się z czego śmiać, to nieludzkie, tragiczne i żałosne. Ha tfu!
Rzęsy na tej lampucerze, ja pierdolę! Jak powieką machnie, ludzie uciekają aby ich nie zabiła.
Zaś koszt trzymania pacjenta na takim łóżku to $2800 za dzień! Z wyglądu rzeczonej pani zgaduję że nie ona z własnej kasy a z naszych podatków. Dla pacjenta który nie rokuje, i odzyskać funkcji mózgu nigdy nie może bo fizycznie tych części już nie ma, na łóżku bez którego ktoś inny umrze. Wniosek: hodowcy warzyw to złodzieje i mordercy.
Zaś koszt trzymania pacjenta na takim łóżku to $2800 za dzień! Z wyglądu rzeczonej pani zgaduję że nie ona z własnej kasy a z naszych podatków. Dla pacjenta który nie rokuje, i odzyskać funkcji mózgu nigdy nie może bo fizycznie tych części już nie ma, na łóżku bez którego ktoś inny umrze. Wniosek: hodowcy warzyw to złodzieje i mordercy.
W tym wypadku, nawet że czarny, widząc jego spojrzenie, współczuje dalszej udręki...
Czyli rozumiem że teraz dla lajków na insta gramie będzie chłopa sztucznie utrzymywać przy życiu. Czego głupie kurwy nie zrobią dla socialmediów
Wiewór napisał/a:
Czyli rozumiem że teraz dla lajków na insta gramie będzie chłopa sztucznie utrzymywać przy życiu. Czego głupie kurwy nie zrobią dla socialmediów
Jebana pewnie zbiórki robi,jakieś %,z czegoś te rzęsy musi opłacić
jak to była odwrotna sytuacja i to jakiegoś użytkonika tego portalu to pewnie by sobie taką panią zabrał do domu i nagrywał potem różne filmiki, że jemu kobieta niczego nie odmawia
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Tęskno to mi jest do tej pory za tym, żeby każdemu zjebowi i skurwysynowi, który był za mordowaniem gospodarki, prywatnego życia obywateli, ich godności i wyznania, jebnąć z całej pety w ryj. Dodatkowo obciążyć wszystkimi kosztami związanymi z tym cyrkiem... Zakazowi chodzenia do sklepów, zakazowi pracy, KURWA. Szkoda gadać, nie chodzi o trollowanie, bo tu nie ma się z czego śmiać, to nieludzkie, tragiczne i żałosne. Ha tfu!
No Twój biznes walenia w chuja to pewnie najbardziej ucierpiał, bo po takim impotencie umysłowym to nawet ciężko oczekiwać wykonywania uczciwej pracy, co dopiero prowadzenia czegokolwiek niż rozjebany grat zza Odry. Wymyślasz sobie projekcje z dupy 3 lata po fakcie i jeszcze się sam nakręcasz, niezły z Ciebie pojeb XD Ciekawe ile jeszcze ta gospodarka i uciemiężeni ludzie będą musieli przechodzić rekonwalescencję bo wielkiej obrazie uczuć. Straszny z Ciebie płatek śniegu jak takie gówno Cię męczy po tak długim czasie, może byś się wziął w końcu za robotę to może chociaż weźmiesz franczyzę od Żabki , by być tym wielkim byznesmenem podpierającym polską gospodarkę XDDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów