18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick 2020-01-30, 16:09 30
mądra mała, ale na miejscu sąsiada od razu bym na psiarnie dzwonił zanim Romeo poszuka nowej Julii
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-01-30, 16:38 1
Marzyła mu się dziewica i dobrze że się tak skończyło.
Zgłoś
jasypan 2020-01-30, 18:01 31
Spalić szczątki tego ścierwa identycznie jak tego meksykańca na hardzie.

Szkoda gadać.
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-01-30, 18:33 5
huja mu zrobią bo nic nie zrobił a jak dla mnie takie coś to powinien być wystarczający dowód

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Karboksylator 2020-01-30, 18:53 10
jak z drugiej kamery pokazało jak najpierw mała wchodzi, później gość za nią, a później mała wychodzi, to pierwsza moja myśl, że go zajebała.
Zgłoś
wiktorioss 2020-01-30, 19:09 4
młoda spisała się na medal, wiedziała że ją śledzii nie dała się. mam nadzieję że go dopadną.
Zgłoś
CZEPOT 2020-01-30, 19:28 8
Czyli co, okazało sie że już kogoś ma
Zgłoś
lordindycznik 2020-01-30, 19:29 5
niemamskarpet. napisał/a:

huja mu zrobią bo nic nie zrobił a jak dla mnie takie coś to powinien być wystarczający dowód

W świetle prawa nic nie zrobił, ale ja na miejscu ojca bym wydrukował zdjęcia z jego gębą i rozwieszał na mieście podpisane pedofil, prędzej czy później ktoś by go rozpoznał i narobiłaby się afera, a może by się okazało że wpadłby komuś całkiem przypadkiem na nóż ....
Zgłoś
degenerator83 2020-01-30, 19:40 4
Hehehe pamietam jak u mnie na osiedlu grasowal ok.20 lat temu taki mily Pan...Pamietam ze zlamalem mu na glowie rure od odkurzacza zelmer a 2 Grzeskow zrobilo mu z mordy marmolade:krejzi:
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-01-30, 20:15 2
lordindycznik napisał/a:

W świetle prawa nic nie zrobił, ale ja na miejscu ojca bym wydrukował zdjęcia z jego gębą i rozwieszał na mieście podpisane pedofil, prędzej czy później ktoś by go rozpoznał i narobiłaby się afera, a może by się okazało że wpadłby komuś całkiem przypadkiem na nóż ....

świetny pomysł, dodatkowo filmik upublicznić w każdym możliwym miejscu

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Justynka99 2020-01-30, 20:24
lordindycznik napisał/a:

Niestety pewnie byś po prostu bulił za zniesławienie, bo dowodów brak.
Zgłoś
shoe5maker 2020-01-30, 20:24
~T3RMINATOR napisał/a:

Marzyła mu się dziewica i dobrze że się tak skończyło.

Raczej obstawiłabym próbę splądrowania chałupy, chociaż CHUJ wie (co chciał zrobić).
Zgłoś
lordindycznik 2020-01-30, 22:01 1
Justynka99 napisał/a:

Niestety pewnie byś po prostu bulił za zniesławienie, bo dowodów brak.

Jeśli ktoś by mnie złapał to pewnie tak, ale czego sie nie robi dla bliskich
Zgłoś
dudek2733 2020-01-30, 23:03
Takiego skurwiela jak bym dorwał nabił bym na pal i chuja na żywca ćwiartował
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem