Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W świetle prawa nic nie zrobił, ale ja na miejscu ojca bym wydrukował zdjęcia z jego gębą i rozwieszał na mieście podpisane pedofil, prędzej czy później ktoś by go rozpoznał i narobiłaby się afera, a może by się okazało że wpadłby komuś całkiem przypadkiem na nóż ....
W świetle prawa nic nie zrobił, ale ja na miejscu ojca bym wydrukował zdjęcia z jego gębą i rozwieszał na mieście podpisane pedofil, prędzej czy później ktoś by go rozpoznał i narobiłaby się afera, a może by się okazało że wpadłby komuś całkiem przypadkiem na nóż ....
świetny pomysł, dodatkowo filmik upublicznić w każdym możliwym miejscu
znowu wróciłem na sadolaW świetle prawa nic nie zrobił, ale ja na miejscu ojca bym wydrukował zdjęcia z jego gębą i rozwieszał na mieście podpisane pedofil, prędzej czy później ktoś by go rozpoznał i narobiłaby się afera, a może by się okazało że wpadłby komuś całkiem przypadkiem na nóż ....
Niestety pewnie byś po prostu bulił za zniesławienie, bo dowodów brak.
Marzyła mu się dziewica i dobrze że się tak skończyło.
Raczej obstawiłabym próbę splądrowania chałupy, chociaż CHUJ wie (co chciał zrobić).
Niestety pewnie byś po prostu bulił za zniesławienie, bo dowodów brak.
Jeśli ktoś by mnie złapał to pewnie tak, ale czego sie nie robi dla bliskich
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów