Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie chodzi o zwykłego Janka bez dokumentów. Nie bądź krótkowzroczny. Tu idzie bardziej o nieuchronność kary. Gdyby opuszczali, Janusz by pomyślał: "kurła, mogę latać bez uprawnień i jak będą chcieli mnie zatrzymać - zacznę uciekać. I tak nie będą gonić.".
Bardziej restrykcyjne prawo dla takich przypadków skutecznie by zniechęciło Janka do próby ucieczki. Tylko coś mi podpowiada, że w naszym kraju kwitnącej cebuli to by nie było takie proste, bo jeszcze nie wymyślono przepisu, który Polak nie mógłby obejść.
nie chodzi o zwykłego Janka bez dokumentów. Nie bądź krótkowzroczny. Tu idzie bardziej o nieuchronność kary. Gdyby opuszczali, Janusz by pomyślał: "kurła, mogę latać bez uprawnień i jak będą chcieli mnie zatrzymać - zacznę uciekać. I tak nie będą gonić.".
Zapytaj Pana Maćka z Gdańska który przeleciał na czerwonym w nocy mając na budziku ponad 200, trójmiasto, aż szczało z zachwytu że ma temat, policja działała, nic mu nie udowodnili, on na FB na Motocykliści trójmiasto jawnie sie tym chwalił i nabijał ze wszystkich.
W dupie to ma
Ja się zastanawiam co pisze w przeciwieństwie do ciebie.
Tak, policja na drodze publicznej powinna zrobić martixa albo bonda i wywalić kilka magazynków w motocykliste bo jechał ze złą prędkością. Chu. z tego że przy okazji odstrzelili by 12 przypadkowych osób - ale cel uświęca środki, tak panie mądry Abraxus? A może lepiej go z granatnika ustrzelić? A może po prostu atom jebnąć na całe miasto, na pewno ten groźny przestępca nie ucieknie.
Masz logike na poziomie gimnazjum.
Nawet nie wiem czy jesteś trollem czy zwyczajnie cholernie głupi.
Abraxus
Chyba nie wyłapałeś sarkazmu w komentarzu wyżej
Do sarkazmu trzeba trochę inteligencji a to jest Spiderowski.
@Abraxus czyli jak popelnisz zagrozenie, wykroczenie poprostu mozna cie z miejsca odjebac?
Ucieczka przed policją jest przestępstwem a nie wykroczeniem.
Bardziej restrykcyjne prawo dla takich przypadków skutecznie by zniechęciło Janka do próby ucieczki. Tylko coś mi podpowiada, że w naszym kraju kwitnącej cebuli to by nie było takie proste, bo jeszcze nie wymyślono przepisu, który Polak nie mógłby obejść.
Nieuchronność kary a nie jej wysokość działa odstraszająco.
Nawet nie wiem czy jesteś trollem czy zwyczajnie cholernie głupi.
Ale ja chętnie podyskutuje na logiczne argumenty.
Strzelanie do przekraczających prędkość jest idiotyczne.
Masz racje to druga strona medalu. Na szczeście (albo raczej na nieszczęście) żyjemy w czasach dobrze rozwiniętej inwigilacji i nie widzę żadnych przeszkód by z obecną techniką namierzyć kierowce bez konieczności prowadzenia pościgu narażającego innych uczestników drogowych.
Warto tu dać przykład USA gdzie policja pościgi stara się kierować na drogi o mniejszym natężeniu żeby zatrzymać ściganego nie narażając osób postronnych.
Zapytaj Pana Maćka z Gdańska który przeleciał na czerwonym w nocy mając na budziku ponad 200, trójmiasto, aż szczało z zachwytu że ma temat, policja działała, nic mu nie udowodnili, on na FB na Motocykliści trójmiasto jawnie sie tym chwalił i nabijał ze wszystkich.
W dupie to ma
Dlatego powinni strzelać Dowód na to kto był kierowcą będzie niezaprzeczalny, koroner zatwierdzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów