Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tym czasie równie dobrze ktoś mógł jeść w lesie tort ze swastyką albo jakiś sebix mógł pić piwko w miejscu publicznym...
Policja ma nie łapać bandytów?
Hipotetycznie. Jak facet trzyma zakładników to policja ma nie reagować bo to stwarza zagrożenie dla zakładników?
Zastanawiasz się czasem co piszesz?
Jak motocyklista stwarzał zagrożenie to należało do niego strzelać a nie odpuszczać.
Chyba nie wyłapałeś sarkazmu w komentarzu wyżej
Zagrożenie stworzył motocyklista a nie policja.
Policja ma nie łapać bandytów?
Hipotetycznie. Jak facet trzyma zakładników to policja ma nie reagować bo to stwarza zagrożenie dla zakładników?
Zastanawiasz się czasem co piszesz?
Jak motocyklista stwarzał zagrożenie to należało do niego strzelać a nie odpuszczać.
Ja się zastanawiam co pisze w przeciwieństwie do ciebie.
Tak, policja na drodze publicznej powinna zrobić martixa albo bonda i wywalić kilka magazynków w motocykliste bo jechał ze złą prędkością. Chu. z tego że przy okazji odstrzelili by 12 przypadkowych osób - ale cel uświęca środki, tak panie mądry Abraxus? A może lepiej go z granatnika ustrzelić? A może po prostu atom jebnąć na całe miasto, na pewno ten groźny przestępca nie ucieknie.
Masz logike na poziomie gimnazjum.
W sumie motopizda to nie był zabójca czy terrorysta, a dokonał tylko kilku wykroczeń.
Tylko pytanie: czy zatrzymanie zwykłego Janka bez dokumentów było warte angażowania 2 radiowozów i stwarzania kilkudziesięciu niebezpiecznych sytuacji przy pościgu?
W tym czasie równie dobrze ktoś mógł jeść w lesie tort ze swastyką albo jakiś sebix mógł pić piwko w miejscu publicznym...
Mógł po prostu ten głupi Janek się zatrzymać i skończyłoby się na 500 zł mandatu za prowadzenie pojazdu bez uprawnień.
Mógł po prostu ten głupi Janek się zatrzymać i skończyłoby się na 500 zł mandatu za prowadzenie pojazdu bez uprawnień.
No Ty to już w ogole masz zajebisty tok rozumowania. Mógł głupi janek po prostu nie przekraczać prędkości... Idżmy dalej w tej nieskończonej fantazji - gdyby na świecie nie było głupich Janków to i policji nie musiało by być. Wszyscy jeździli by przepisowo a kto by jakimś cudem przekroczył prędkość to sam by poszedł zapłacić mandat w automacie. A dlaczego by to zrobił? bo by nie był głupim Jankiem. No Panieee, właśnie odkryłeś Pan przepis na idealny świat.
Tylko pytanie: czy zatrzymanie zwykłego Janka bez dokumentów było warte angażowania 2 radiowozów i stwarzania kilkudziesięciu niebezpiecznych sytuacji przy pościgu?
Masz rację, powinni byli tego debila po prostu staranować przy pierwszej okazji a nie grzecznie za nim jechać. No ale cóż, takie mamy chore prawo.
nie chodzi o zwykłego Janka bez dokumentów. Nie bądź krótkowzroczny. Tu idzie bardziej o nieuchronność kary. Gdyby opuszczali, Janusz by pomyślał: "kurła, mogę latać bez uprawnień i jak będą chcieli mnie zatrzymać - zacznę uciekać. I tak nie będą gonić.".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów