Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podejrzany ucieka skradzionym radiowozem i z niewiadomych przyczyn postanawia wysiąść z auta podczas jazdy.
chciał zmylić pościg...
Kliknęło mu się wysiadanie, no kto tak nie miał niech pierwszy rzuci kamień
Mi się kiedyś kliknęło otwieranie drzwi, jak pierwszy raz wsiadłem w anglika i chciałem zmienić bieg.
Podejrzany ucieka skradzionym radiowozem i z niewiadomych przyczyn postanawia wysiąść z auta podczas jazdy.
Prawdopodobnie obsrał się na widok kolczatki.
A nie, czekaj
W sumie to jak przezyl to wygral zycie, bo mogli profilaktycznie wjebac jeszcze ze dwa magazynki dla pewnosci ze im nic nie zrobi
Safety first, ale tak służą betony, zero ludzkiego podejścia do sprawy, ale to właśnie 'procedury' robią z ludzi automaty do wykonywania rozkazów, leży gościu nieprzytomny to ci go kurwa ciągają jak szmatę, Nie mówię że nie odpierdolił no ale kurwa, zero ludzkiego podejścia, jeszcze go kolanem do ziemi kurwa mać.
Jak by ekskrementy w mundurach w Polsce nie stały jak kurwy po krzakach 20 metrów od znaku teren zabudowany jak złodzieje nazywając to "poprawą bezpieczeństwa" to nie przeszkadzałoby mi, że przestępców traktują jak szmaty. Problem, że u nas obecnie ekskrementy w mundurach w większości to takie same szmaty jak przestępcy.
Safety first, ale tak służą betony, zero ludzkiego podejścia do sprawy, ale to właśnie 'procedury' robią z ludzi automaty do wykonywania rozkazów, leży gościu nieprzytomny to ci go kurwa ciągają jak szmatę, Nie mówię że nie odpierdolił no ale kurwa, zero ludzkiego podejścia, jeszcze go kolanem do ziemi kurwa mać.
no chyba cie pokurwiło? albo tania berbelucha z mety jeszcze trzyma.
Bo pozwoliliśmy nz to, by nas tak traktowano. Śmieć ludzki u władzy zastawia się immunitetami a nam dokręcają tylko śrubę.
W mojej okolicy, kurwy - bo tak nazywam policję - suszą na prostej drodze z ograniczeniem do 40km/h przez las i na 4 pasmowej z miejscowym ograniczneiem do 70km/h. Ile "zarobią" można tylko domniemywać.
Może po głowie miał go jeszcze pogłaskać.
@UP
Bo pozwoliliśmy nz to, by nas tak traktowano. Śmieć ludzki u władzy zastawia się immunitetami a nam dokręcają tylko śrubę.
W mojej okolicy, kurwy - bo tak nazywam policję - suszą na prostej drodze z ograniczeniem do 40km/h przez las i na 4 pasmowej z miejscowym ograniczneiem do 70km/h. Ile "zarobią" można tylko domniemywać.
Pomyślałeś, że robią to, aby uchronić debili przy spotkaniu drzewa (w lesie) przy prędkości ponad 50km/h?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów