Dwóch żołnierzy rosyjskiej floty bałtyckiej zginęło (jeden na miejscu, drugi w szpitalu) podczas manewrów 25 lipca z okazji dnia marynarki wojennej. Wg źródła najprawdopodobniej jeden z żołnierzy niefortunnie odczepił linkę którą byli podczepieni do śmigłowca Ka-27 (Kamov). Wysokość z jakiej wpadli do wody to około 30 m.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wojsko jest tylko po to aby wykonywac polecenia illuminatow i rzadzacych swiatem. Nikt na swiecie nie chce wojen ale wmawia sie nam ze jest terroryzm ( ciapate z uzbrojeniem od usa), robi sie zamachy i ataki aby miec pretekst to zaostrzenia posiadania broni przez obywateli oraz najezdza sie irak syrie itd. Ten swiat jest tak pokurwiony że czasami jak pomyślę nad tym dłużej to rozkladam rece i nie wiem co sie dzieje.
Po chuj komu statki okręty myśliwce broń taka czy owaka, bomby atomowe. Kurwa, dozylismy czasów w ktorych jesteśmy w stanie komunikować się, wyciągać wnioski, dogadywać. Czy ktokolwiek z nas chce aby usa najezdzalo irak? Nie ale nie mamy na to wplywu. Wmowili nam że to centrum terroru i tezeba ich rozkurwic a w miedzyczasie doja rope. Rosja sobie najezdza Ukrainę i co? I nic.
Po chuj komu statki okręty myśliwce broń taka czy owaka, bomby atomowe. Kurwa, dozylismy czasów w ktorych jesteśmy w stanie komunikować się, wyciągać wnioski, dogadywać. Czy ktokolwiek z nas chce aby usa najezdzalo irak? Nie ale nie mamy na to wplywu. Wmowili nam że to centrum terroru i tezeba ich rozkurwic a w miedzyczasie doja rope. Rosja sobie najezdza Ukrainę i co? I nic.
Szkoda chłopaków.
Ale jak można "niefortunnie" odczepić linkę na której się wisi?
-A, trochę się mi tu nudzi w powietrzu to pomajstruję trochę przy tym fajnym zaczepie liny.
Wadliwy sprzęt, słabe wyszkolenie lub niedokładne zapięcie już na początku. Pewnie wszystko na raz.
Ale jak można "niefortunnie" odczepić linkę na której się wisi?
-A, trochę się mi tu nudzi w powietrzu to pomajstruję trochę przy tym fajnym zaczepie liny.
Wadliwy sprzęt, słabe wyszkolenie lub niedokładne zapięcie już na początku. Pewnie wszystko na raz.
Rasijskaja tjechnika w połączeniu z uber sołdatami to broń ostateczna sama w sobie, jak tak będą ćwiczyć to sami się wytłuką zanim dojadą do Mińska Mazowieckiego
Dlatego kochani Moskale, ćwiczcie częściej i intensywniej
Dlatego kochani Moskale, ćwiczcie częściej i intensywniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów