ale
strzelanko już wyszło
Jakie nieudane?
Typ w zielonym, choć odstrzelił agresora, krwawi jak zarzynana świnia.
Ja tu widzę remis z lekkim wskazaniem na zielonego.
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Na nagraniu dobrze widać ile jebania jest z pistoletem, wyjmij, odbezpiecz, wymierz i oddaj skuteczny strzał, nóż jak widać zawsze działa świetnie do ataku z zaskoczenia.
Pod warunkiem, że nie jesteś patałachem jak ten na filmie i potrafisz dźgnąć raz, a dobrze i spierdolić szybko od przeciwnika....
Jakie nieudane?
"zarzynana świnia"
Żydzi powinni ich wszystkich w pozdu odjebac. I spalić Gazę w chuj
Bez przesady, Krwawi, ale nie trafił w tętnicę. Obejrzyj sobie filmik z policjantem z USA jak w szyję dostał ile wtedy krwi jest. Spokojnie ten na filmie przeżyje.
Jakie nieudane?
Ty to chyba uboju świni żeś na oczy nie widział
Na nagraniu dobrze widać ile jebania jest z pistoletem, wyjmij, odbezpiecz, wymierz i oddaj skuteczny strzał, nóż jak widać zawsze działa świetnie do ataku z zaskoczenia.
z zaskoczenia to pistolet działa lepiej bo już podchodzić z odbezpieczonym xD
Na nagraniu dobrze widać ile jebania jest z pistoletem, wyjmij, odbezpiecz, wymierz i oddaj skuteczny strzał, nóż jak widać zawsze działa świetnie do ataku z zaskoczenia.
prawidłowo wyszkolony strzelec robi to w sekundę, tj. wyjmuje i odbezpiecza broń. wprowadzenie naboju do komory i wymierzenie to kolejna sekunda. ten tutaj pierdolił się, jakby to pierwszy raz robił!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów