Ciemno, slisko, z jego strony linia ciagal zakazujaca mu wyprzedzani. Ale on ma mikropenisa i musi sie jakos dowartosciowac. Woli stracic zycie ale musi wyprzedzic ten zestaw.
Wszystko si, ale powtarzam po raz któryś: linia ciągła nie zakazuje wyprzedzania. Ot, taka ciekawostka...
Kierowca zawodowy ogarnia akcje w lusterku (ktoś się ciśnie aby wyprzedzić) daje znać kierunkowskazem ze nie ma takiej możliwości ponieważ jadą auta z naprzeciwka... po czym kierowca „Osobówki” rozumiem ze jest idiota i źle odczytał „znak zawodowego kierowcy” Podjął manewr wyprzedzania... i ot tak dlatego się ten kierowca wkurwil, bo rozumiem ze coś takiego na sadisticu jest ponieważ użyte słowo zostało w nagraniu wykurwił... ja bym się zastanawiał czy to na harda nie dać...
skąd wiesz czy to nie był prawdziwy sadol i nie włączył prawego kierunku czyli droga wolna wyprzedzaj
Najgorsze jest to, że ja jadąc jedynie 40 km do celu widzę takich idiotow dwudziestu...
Człowieku, ja właśnie dlatego zrezygnowałem w końcu z samochodu i jeżdżę wyłącznie komunikacją publiczną. To by się dla mnie prędzej czy później skończyło tym, że albo ja bym wyciągnął jakiegoś debila z samochodu albo jakiś debil by mnie zabił na czołówce.
Wszystko si, ale powtarzam po raz któryś: linia ciągła nie zakazuje wyprzedzania. Ot, taka ciekawostka...
To ciekawostka tylko dla tych bez prawka i dla tych, którzy prawo jazdy zdobyli (bo nie: zdali) za zrobienie loda egzaminatorowi.
Ale może użył skrótu myślowego - że linia "zakazuje" w tej sytuacji bo pas jest tak wąski, że nie da się wyprzedzić bez przekroczenia linii?