📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Poraz pierwszy woźnica tira mówi tak, że można by się z nim zgodzić.
Takich idiotów powinno się likwidować z życia drogowego. Jak sobie zrobi coś, to nie szkoda - prawo Darwina działa.
Ale najgorsze, że tacy niemyślący ludzie są zagrożeniem dla Nas wszystkich.
Ale najgorsze, że tacy niemyślący ludzie są zagrożeniem dla Nas wszystkich.
Ciemno, slisko, z jego strony linia ciagal zakazujaca mu wyprzedzani. Ale on ma mikropenisa i musi sie jakos dowartosciowac. Woli stracic zycie ale musi wyprzedzic ten zestaw.
Kierowca zawodowy ogarnia akcje w lusterku (ktoś się ciśnie aby wyprzedzić) daje znać kierunkowskazem ze nie ma takiej możliwości ponieważ jadą auta z naprzeciwka... po czym kierowca „Osobówki” rozumiem ze jest idiota i źle odczytał „znak zawodowego kierowcy” Podjął manewr wyprzedzania... i ot tak dlatego się ten kierowca wkurwil, bo rozumiem ze coś takiego na sadisticu jest ponieważ użyte słowo zostało w nagraniu wykurwił... ja bym się zastanawiał czy to na harda nie dać...
Kierujący podsumował, nie ma co komentować
Po chuj komentować. tirowiec wyczerpał temat w zu-peł-noś-ci.
Powiem tyle: Tak kończą frajerzy
tarcer123 napisał/a:
Ciemno, slisko, z jego strony linia ciagal zakazujaca mu wyprzedzani. Ale on ma mikropenisa i musi sie jakos dowartosciowac. Woli stracic zycie ale musi wyprzedzic ten zestaw.
A wcześniej sygnalizowanie oznakowaniem poziomym, że zbliża się do linii ciągłej - ale albo brak wiedzy - albo refleksji nad tym jakim jest idiotą.
Najgorsze jest to, że ja jadąc jedynie 40 km do celu widzę takich idiotow dwudziestu...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów