18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
POW667 2013-06-13, 12:22 1
@TheSentinel - życzę powodzenia ;]. Jak kiedyś będziesz miał okazję postrzelać i ci się uda, to potem już tylko krok do zestrzeliwania śmigłowców granatami ręcznymi
Zgłoś
TheSentinel 2013-06-13, 12:57 2
Napisałem gdzieś, że proste ? Taktyka RPG-7 opiera się na zaskoczeniu, bo tak jak powiedziałem systemy ich nie wykrywają, chyba, że w ostatniej fazie lotu, dlatego nie strzela się z nich do celów oddalonych 1,5km. Helikopterek sobie leci, przelatuje nad nami i dostaje w podwozie, albo w tyłeczek w śmigło ogonowe. Na tym polega walka partyzancka, a w razie wątpliwości zapraszam do WSOWL we Wrocławiu, tam fajnie wykładają strategie walk i tym podobne rzeczy.

Wolny człowiek
Zgłoś
Janóż 2013-06-13, 13:41
ahahah ciapate gamonie
Zgłoś
kolejny 2013-06-13, 14:12
Pojebani oni są, przecież skoro nie udało im się to powinni krzyczeć w ich języku kuuurwa, ale nie oni dalej alah akbaru, nic dziwnego, że skoro są pozbawieni elementarnej logiki to ich cywilizacja jest tak do tyłu.
Zgłoś
mietek_zul 2013-06-13, 14:51
ogladac ostatnie 10 sekund
Zgłoś
ŻukIAmbrozjaWjednym 2013-06-13, 18:49
było nie tak dawno, ale nie chce mi się szukać
Zgłoś
d................5 2013-06-13, 19:12
Jak działa taki system obronny?
Zgłoś
p................a 2013-06-13, 19:37
Radar czy inne czujniki wykrywają i działko pokładowe samo nawala pewnie.
Zgłoś
kacnowak96 2013-06-13, 20:37 2
@TheSentinel
Za dużo Battlefielda
Zgłoś
znerwicowany_nerwus 2013-06-14, 1:57 1
Co za epicentrum gimbazy!
Pocisk naprowadzany termicznie wybuchł zbyt wcześnie a na śmigłowcach niema systemów które są w stanie zestrzelić taki pocisk. Na okrętach są, na czołgach ruskom nieźle idzie opracowywanie.
Zresztą co ja się spinam... Cała wiedza z coda i bfa... żal
Zgłoś
Dervoo 2013-08-18, 14:35 1
@up
Pierdolnij się w łeb ze 2 razy zanim coś napiszesz.
altair.com.pl/news/view?news_id=6483
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów