System obronny śmigłowca zniszczył pocisk. Nie zabrakło słynnego okrzyku, zwłaszcza w momencie kulminacyjnym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@TheSentinel - życzę powodzenia ;]. Jak kiedyś będziesz miał okazję postrzelać i ci się uda, to potem już tylko krok do zestrzeliwania śmigłowców granatami ręcznymi
Napisałem gdzieś, że proste ? Taktyka RPG-7 opiera się na zaskoczeniu, bo tak jak powiedziałem systemy ich nie wykrywają, chyba, że w ostatniej fazie lotu, dlatego nie strzela się z nich do celów oddalonych 1,5km. Helikopterek sobie leci, przelatuje nad nami i dostaje w podwozie, albo w tyłeczek w śmigło ogonowe. Na tym polega walka partyzancka, a w razie wątpliwości zapraszam do WSOWL we Wrocławiu, tam fajnie wykładają strategie walk i tym podobne rzeczy.
Pojebani oni są, przecież skoro nie udało im się to powinni krzyczeć w ich języku kuuurwa, ale nie oni dalej alah akbaru, nic dziwnego, że skoro są pozbawieni elementarnej logiki to ich cywilizacja jest tak do tyłu.
ogladac ostatnie 10 sekund
było nie tak dawno, ale nie chce mi się szukać
Jak działa taki system obronny?
Radar czy inne czujniki wykrywają i działko pokładowe samo nawala pewnie.
@TheSentinel
Za dużo Battlefielda
Za dużo Battlefielda
Co za epicentrum gimbazy!
Pocisk naprowadzany termicznie wybuchł zbyt wcześnie a na śmigłowcach niema systemów które są w stanie zestrzelić taki pocisk. Na okrętach są, na czołgach ruskom nieźle idzie opracowywanie.
Zresztą co ja się spinam... Cała wiedza z coda i bfa... żal
Pocisk naprowadzany termicznie wybuchł zbyt wcześnie a na śmigłowcach niema systemów które są w stanie zestrzelić taki pocisk. Na okrętach są, na czołgach ruskom nieźle idzie opracowywanie.
Zresztą co ja się spinam... Cała wiedza z coda i bfa... żal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów