18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
trabus 2013-06-12, 8:07 34
Przez pierwszą minutę ciapaty prosi allacha żeby pomógł rakiecie trafić w cel. Jednak okazuje się on słabszy od hamburgerowego systemu obronnego. Cóż może dlatego, że tylko jedna z wyżej wymienionych rzeczy istnieje naprawdę
Zgłoś
AHAHAHA_NO 2013-06-12, 8:20 7
Piwo za materiał własny i w ogóle. Ale gdybyś w czasie kręcenia konia nie walił to by mniej trzęsło.
Zgłoś
MichaU 2013-06-12, 8:23 108
AHAHAHA_NO napisał/a:

Piwo za materiał własny i w ogóle. Ale gdybyś w czasie kręcenia konia nie walił to by mniej trzęsło.

Nie mogłem się powstrzymać, to nasza pierwsza akcja.

Zgłoś
repertuaR 2013-06-12, 8:46 1
Hahaha kurwa zdziwieni jak nigdy
Zgłoś
c................r 2013-06-12, 21:19 3
Akcja dopiero od 1:20
Zgłoś
skysky 2013-06-13, 4:42
Leci piwko za tytuł
Zgłoś
monto 2013-06-13, 5:53
AHAHAHA_NO napisał/a:

może by tak jakiś moderator wręczył nagrodę dla tego pana
Zgłoś
kamilkawka 2013-06-13, 6:06 4
Szkoda że wył.kamere bo już widze jak te skuriwałe,pierdolone ,ciapate gnidy uciekają ...ups... przepraszam nie chciałem nikogo urazić . Jestem jak najbardziej za budową meczetów ,meczet tu meczet na meczecie moje dzieci wy-cho-wam
Zgłoś
Mell_Rebook 2013-06-13, 6:31 1
AHAHAHA_NO napisał/a:

Spróbuj, na odwrót. Wal konia podczas oglądania - darmowa stabilizacja ekranu!
Zgłoś
TheSentinel 2013-06-13, 9:40 12
No szkoda, że dalej akcji nie kręcili, jak ten śmigłowiec potem sobie tak przyleciał i tak zajebał parę rakiet powietrze-ziemia w te ich puste makówki ^^. Nikt o zdrowych zmysłach do takiego śmigłowca nie strzela naprowadzanymi pociskami, tylko zwykłym RPG-7 bo wtedy systemy w śmigłowcu ich nie wykrywają, tylko ewentualnie wzrok osób w śmigłowcu. No chyba, że mają blisko do bunkru, bo taki śmigłowiec to może ostry rozpierdol zrobić.Ale zapomniałem oni nie mają zdrowych zmysłów, w ogóle nic nie mają, tylko sieczkę.

Wolny człowiek
Zgłoś
oldsoul166 2013-06-13, 10:03
wyrzutnia wygląda jak polski grom.
Zgłoś
TheSentinel 2013-06-13, 10:14
Wyrzutnia to FIM-92 Stinger, naprowadzana na podczerwień

Przepraszam pomyłka, to jest 9K38 Igła, produkcja ZSRR.

Wolny człowiek
Zgłoś
DiesIrae 2013-06-13, 11:08 1
@TheSentinel
Spróbuj trafić ze zwykłego RPG w śmigłowiec, myślisz że to takie proste

You must die I alone am best
Zgłoś
Anders Breivik 2013-06-13, 11:17
kurwa urwane w najlepszym momencie, pewnie ten helikopter im zrobił z dupy jesień średniowiecza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów