Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm
no kurwa przepięknie... jakby każdy ćwierćmózg publikował swój wyczyn, internet przestałby isnieć z powodu braku serwerów... Wobec tego oddal się z tym w chuj jak najdalej w trybie przyspieszonym, w skrócie
sadistic.pl/za...kow-vt76102.htm
A co Ci niby nie pasuje na tym filmiku panie "znawco sadistica"? Koleś ładnie przykurwił i można się pośmiać ale tobie oczywiście nic nie pasuje.
no kurwa przepięknie... jakby każdy ćwierćmózg publikował swój wyczyn, internet przestałby isnieć z powodu braku serwerów... Wobec tego oddal się z tym w chuj jak najdalej w trybie przyspieszonym, w skrócie
Jeśli jesteś idiotą, który nie ma niczego ciekawego do napisania, a czuje parcie z dupy - nie komentuj.
Drugi cytat z linka z pierwszego cytatu
Zamknij ryj, ja przynajmniej się staram coś od czasu do czasu wrzucić, a nie tylko hejtować. Dodałeś coś kiedykolwiek, że śmiesz się tak mądrować ?
sadistic.pl/za...kow-vt76102.htm
Sadistic, jak sama nazwa wskazuje. Czasem trzeba wstrząsnąć, poza tym widząc zachowanie innych, możemy ustrzec się błędów w przyszłości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów