Właściciel nie daje jebania o broń.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Przestępstwa popełnione przez Ukraińców w Polsce
- teraz popularne
🔥
Akrobatka
- teraz popularne
🔥
Przejazd crossowca ...
- teraz popularne
Właściciel nie daje jebania o broń.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
dudidudi madrala z ciebie jak z chuja palka przypierdol sie do swojej kozy to jest sadistic a nie dyktando do kurwy nedzy i ssij pale
jasiek.kulaga napisał/a:
jaka pizda... przeciez po wszystkim bym ja wychlastal po twarzy, z kopa w dupe i zegnaj pizdo.,...
Drogi kolego jeśli liczysz na to że ratować i pomagać Ci będzie kobieta to chyba Ty jesteś tą pizdą Jako facet powinieneś być w stanie zapewnić sobie, kobiecie i dzieciom dom pieniądze i kurwa bezpeczeństwo, czytam te komentarze i pękam ze śmiechu, gdzie się podziali Ci piękni i odważni bohaterowie z sadola ? Teraz jest lament, że kobieta nie pomogła, i bardzo dobrze zrobiła.
lordindycznik dobrze pisze, jeszcze by coś spierdoliła i pogorszyła sytuację
Paniczyk napisał/a:
Samce alfa same tutaj się zebrały. Ja osobiście bym się nie zachowywał nerwowo, siadł i poczekał, aż wyjdzie. Warto zginąć za parę tysięcy (nawet jeśli tyle zdąży zrabować do tego worka) i smartfona? No chyba nie.
Ale jeżeli gość z bronią wchodzi do domu, gdzie jest twoja rodzina, dzieci, to chyba chodzi o coś więcej niż parę tysięcy, nie? Jakbyś w takiej sytuacji siadł i poczekał to lepiej nie zakładaj rodziny.
Co to zlot feministek na "sadisticu"????
Nie wiem jak tam u was, ale u mnie w małżeństwie ja jestem od walki i obrony, moja ukochana Żona ma dbać o siebie czyli dystans od przeciwnika ewentualnie osłonę i wzywać wsparcie. Dla tej tutaj piątka z plusem. Ciekawe jak byście się czuli jakbyś szarpał się z typem a to ONA by dostała kulkę bo chciała by pomóc. Widać, że wzywa pomoc i nie przeszkadza. Raz brałem udział w bójce gdzie laska chciała mi pomóc i powiem: NIGDY WIĘCEJ.
Do Paniczyka : Jeśli ktoś przychodzi do Twojego domu z bronią i zamaskowany to spodziewaj się od razu najgorszego. Szczególnie, że bandyci często mając już powiązane ofiary posuwają się dalej. To nie kino akcji tylko proza życia, gdzie jak poczytasz kroniki kryminalne to zobaczysz co ludzie wyprawiają. Już jak ktoś leży pijany koło co niektórych to już dzieją się cyrki.
Nie wiem jak tam u was, ale u mnie w małżeństwie ja jestem od walki i obrony, moja ukochana Żona ma dbać o siebie czyli dystans od przeciwnika ewentualnie osłonę i wzywać wsparcie. Dla tej tutaj piątka z plusem. Ciekawe jak byście się czuli jakbyś szarpał się z typem a to ONA by dostała kulkę bo chciała by pomóc. Widać, że wzywa pomoc i nie przeszkadza. Raz brałem udział w bójce gdzie laska chciała mi pomóc i powiem: NIGDY WIĘCEJ.
Do Paniczyka : Jeśli ktoś przychodzi do Twojego domu z bronią i zamaskowany to spodziewaj się od razu najgorszego. Szczególnie, że bandyci często mając już powiązane ofiary posuwają się dalej. To nie kino akcji tylko proza życia, gdzie jak poczytasz kroniki kryminalne to zobaczysz co ludzie wyprawiają. Już jak ktoś leży pijany koło co niektórych to już dzieją się cyrki.
Zero ustawki
~Velture napisał/a:
Kurwa gość walczy z uzbrojonym napastnikiem a ta pizda wyjebane po calosci zamiast kurwa pomóc.
Smuty walisz i tyle. Ja od początku znajomości ze swoją dziewczyną powtarzałem jej jedno: w razie draki ma się odsunąć i nie wtrącać. Wolę się martwić o siebie i gościa niż jeszcze o to, że przypadkowo ona dostanie w dziąsło od niego albo ode mnie.
~Velture napisał/a:
Kurwa gość walczy z uzbrojonym napastnikiem a ta pizda wyjebane po calosci zamiast kurwa pomóc.
Bo te owłosione cipy są bezużyteczne. Leży taki pasożyt na kanapie i się opierdala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów