Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po 1 fajna akcja dla oka
po 2 patusy co liczą na łatwą kasę pomyślą dwa razy, że mogą być konsekwencje ich poczynanń
po 3 autor posta dostał lekcję poprawnej pisowni naszego pięknego języka.
Muszę powiedzieć, że jestem z Was dumny
I po co mu ten gun jak strzelac nie potrafi....
Bo zapewne spory % ludzi co robi napady z bronią w ręku nie mają zamiaru nikogo zabijać, po prostu liczą na łatwą kase i strach u kasjerki i innych ludzi. W razie w dostanie wyrok za napad z bronią w ręku a nie za morderstwo, a tym bardziej jeśli się okaże, że ta broń to jakaś atrapa to wyrok będzie mniejszy.
Ogólnie taki napad to niezły akt desperacji bo ile w takiej kasnie może być pieniędzy... niewiele a ryzyko, że zostaniesz zatrzymany duże.
Bohaterska akcja kasjerki i tego faceta ale zupełnie inaczej by było gdyby facet co robił napad był gotów iśc na całośc i miał naładowaną broń ostrą amunicją.
Bo zapewne spory % ludzi co robi napady z bronią w ręku nie mają zamiaru nikogo zabijać, po prostu liczą na łatwą kase i strach u kasjerki i innych ludzi. W razie w dostanie wyrok za napad z bronią w ręku a nie za morderstwo, a tym bardziej jeśli się okaże, że ta broń to jakaś atrapa to wyrok będzie mniejszy.
Ogólnie taki napad to niezły akt desperacji bo ile w takiej kasnie może być pieniędzy... niewiele a ryzyko, że zostaniesz zatrzymany duże.
Bohaterska akcja kasjerki i tego faceta ale zupełnie inaczej by było gdyby facet co robił napad był gotów iśc na całośc i miał naładowaną broń ostrą amunicją.
No tak, to prawda. Z drugiej strony niewiem czy oni sa bohaterami czy idiotami... Bylo tu mase filmow jak rycerze zucali sie z piescmi na bron palna i konczyli sztywni. Mysle ze gdyby byl czarny to by strzelal.
I tak powinien uczyć i bawić sadol"
po 1 fajna akcja dla oka
po 2 patusy co liczą na łatwą kasę pomyślą dwa razy, że mogą być konsekwencje ich poczynanń
po 3 autor posta dostał lekcję poprawnej pisowni naszego pięknego języka.
Muszę powiedzieć, że jestem z Was dumny
a ja muszę powiedzieć, że jest mi z tego powody bardzo wszystko jedno
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów