📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
A jak że, by inaczej mateczka rosja . Szkoda że nie pokazali tego ryja po skoku...
gdyby kózka nie skakała to by ryja nie poobijała xD
ryj jak ryj ale blache wygiął sąsiadowi. no i teraz czeka go przegląd techniczny ryja
Wyklepie się panie i będzie GIT !
idealne wyjście z progu, piękny lot- aaaleeeeż on leci- on nie leci- on szybuje, szybuje jak ptak!!!! leć, leć i głoś chwałę swojego narodu....i w pizdu wylądował!!!
Po takim skoku albo będziesz zajebisty albo popierdolony. Zależy od lądowania.
jakby doskoczył to pewnie też by tu trafiło pod tytułem latający rusek czy coś, so whatever -.-
Ale salto prawie zrobił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów