📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piźdźik nie mógł zepsuć się w lepszym miejscu i czasie. Chyba niedawno kogoś okradli w tej okolicy i wpierdol wisiał w powietrzu
edek_kotek napisał/a:
Ten ostatni na bluzie ma napisane NIGER ?
My nigger
Widać nie było żadnych smoluchow w pobliżu
Tak właśnie, społeczeństwo MUSI brać sprawy w swoje ręce i od razu najlepiej takich karaluchów eliminować jak sędzia Dredd. W Meksyku najlepsze rezultaty w walce z kartelami przyniosły formacje obrony obywatelskiej złożone z lokalsów , dozbrajani przez państwo znają swój teren i likwidują komórki poszczególnych karteli które są kompletnie zdecentralizowane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów