Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Zaczyna mnie wkurwiać głupota ludzka i chęć zwiększenia na siłe adrenaliny a później marnowanie publicznych pieniędzy na karetki, szpitale, leczenie itp.
Tak, tak. Bo gość który uprawia Base Jumping jest pierdolonym nierobem na zasiłku i na pewno w ogóle nie płaci podatków.
Zaczyna mnie wk***iać głupota ludzka i chęć zwiększenia na siłe adrenaliny a później marnowanie publicznych pieniędzy na karetki, szpitale, leczenie itp.
q: a skąd się biorą publiczne pieniądze?
a: od podatników.
q: a czy podatnikiem jest każdy?
a: no raczej tak.
q: a czy pan na filmiku też?
a: no raczej też.
q: czyli leczy się za publiczne pieniądze, które pochodzą z podatków, które ten pan płaci?
a: no tak.
skoro Cię wkurwia ludzka głupota, to musisz bardzo zły na siebie chodzić
Co on Ci kurwa zrobił, że śmierci mu życzysz? Ja rozumiem kiedy chodzi o ciapatych, żydów itd ale zwykły człowiek? Zaczyna mnie irytować ta moda na teksty tego typu. Ludzie, ogarnijcie się.
Rudy jest.
Zaczyna mnie irytować ta moda na bycie pizdą. Pomyliłeś portale, słoneczko.
Obrazek
Zeto dobrze mówi. Coraz więcej tutaj takich kurwa delikwentów, co czują się panami zła bo są na sadolu. Myślisz, że jak jesteś na stronie z czarnym humorem, to masz pokazywać ciągle jaki to z ciebie kurwa sadysta? No to ja, podążając twoim tokiem myślenia, może mam życzyć, żeby ci chłopak umarł, ojciec zaruchał matkę na śmierć, a wujek wsadził nogę w odbyt? Nie spinaj się o to, co powiedziałem, w końcu jesteśmy na sadolu! Jak ci się to nie podoba, to pomyliłeś portale słoneczko!
Czarny humor czarnym humorem, ale są pewne rzeczy do których trzeba podejść na poważnie, są pewne granice.
Btw, taki z ciebie kurwa sadysta, a temat niżej płaczesz nad ubojem kóz. A ja pierdole takich internetowych kozaczków.
Co on Ci kurwa zrobił, że śmierci mu życzysz? Ja rozumiem kiedy chodzi o ciapatych, żydów itd ale zwykły człowiek? Zaczyna mnie irytować ta moda na teksty tego typu. Ludzie, ogarnijcie się.
to jest kurwa sadisic a nie kwejk więc uprzejmie prosze abyś viperdalał stąd .
Zeto dobrze mówi. Coraz więcej tutaj takich kurwa delikwentów, co czują się panami zła bo są na sadolu.
Masz mnie, tak naprawdę mam 12 lat i przynajmniej na sadolu mogę pozgrywać elozioma.
Myślisz, że jak jesteś na stronie z czarnym humorem, to masz pokazywać ciągle jaki to z ciebie kurwa sadysta? No to ja, podążając twoim tokiem myślenia, może mam życzyć, żeby ci chłopak umarł, ojciec zaruchał matkę na śmierć, a wujek wsadził nogę w odbyt?
Och, ach. Drżę z emocji nad twoim pierdoleniem. Może nawet rzewnie zaszlocham.
(...) Jak ci się to nie podoba, to pomyliłeś portale słoneczko!
Czarny humor czarnym humorem, ale są pewne rzeczy do których trzeba podejść na poważnie, są pewne granice.
Btw, taki z ciebie kurwa sadysta, a temat niżej płaczesz nad ubojem kóz. A ja pierdole takich internetowych kozaczków.
Obrazek
Och nie, znów mnie masz. Bardziej rusza mnie strzelanie do kóz (nawet jako szkodników) niż wypadek podobnej tobie pizdy, która mało się nie zajebała na własne życzenie. (Tu też mogę uronić łezkę, specjalnie dla ciebie).
Podsumowując: popierdoliłeś sobie, spuściłeś z krzyża, a i tak wyszedłeś na pizdę i chuj na ciebie kładę.
Szalone pozdrówki.
A mnie zaczynają irytować głąby, które kategoryzują jak ty - ciapaty, żyd i zwykły człowiek. Weź się pierdolnij w łeb i zacznij myśleć - żyd też człowiek, ciapaty też. I najważniejsze - nie każdy, kurwa, NIE KAŻDY jest "złym żydem" czy "złym ciapatym".
Wkurwiasz się na autora, a sam masz myślenie głupsze od niego. OGARNIJ SIĘ albo
Stary kurwa, ogarnij sie.Koles jest rudy.
Masz mnie, tak naprawdę mam 12 lat i przynajmniej na sadolu mogę pozgrywać elozioma.
Och, ach. Drżę z emocji nad twoim pierdoleniem. Może nawet rzewnie zaszlocham.
Och nie, znów mnie masz. Bardziej rusza mnie strzelanie do kóz (nawet jako szkodników) niż wypadek podobnej tobie pizdy, która mało się nie zajebała na własne życzenie. (Tu też mogę uronić łezkę, specjalnie dla ciebie).
Podsumowując: popierdoliłeś sobie, spuściłeś z krzyża, a i tak wyszedłeś na pizdę i chuj na ciebie kładę.
Szalone pozdrówki.
Nie mam wątpliwości, jesteś ciotą I nie muszę cię znać, żeby to stwierdzić, buziaczki skarbie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów