Zaczyna mnie wkurwiać głupota ludzka i chęć zwiększenia na siłe adrenaliny a później marnowanie publicznych pieniędzy na karetki, szpitale, leczenie itp.
Zaczyna mnie wk***iać głupota ludzka i chęć zwiększenia na siłe adrenaliny a później marnowanie publicznych pieniędzy na karetki, szpitale, leczenie itp.
Co on Ci kurwa zrobił, że śmierci mu życzysz? Ja rozumiem kiedy chodzi o ciapatych, żydów itd ale zwykły człowiek? Zaczyna mnie irytować ta moda na teksty tego typu. Ludzie, ogarnijcie się.
Zaczyna mnie irytować ta moda na bycie pizdą. Pomyliłeś portale, słoneczko.
Obrazek
Co on Ci kurwa zrobił, że śmierci mu życzysz? Ja rozumiem kiedy chodzi o ciapatych, żydów itd ale zwykły człowiek? Zaczyna mnie irytować ta moda na teksty tego typu. Ludzie, ogarnijcie się.
Zeto dobrze mówi. Coraz więcej tutaj takich kurwa delikwentów, co czują się panami zła bo są na sadolu.
Myślisz, że jak jesteś na stronie z czarnym humorem, to masz pokazywać ciągle jaki to z ciebie kurwa sadysta? No to ja, podążając twoim tokiem myślenia, może mam życzyć, żeby ci chłopak umarł, ojciec zaruchał matkę na śmierć, a wujek wsadził nogę w odbyt?
(...) Jak ci się to nie podoba, to pomyliłeś portale słoneczko!
Czarny humor czarnym humorem, ale są pewne rzeczy do których trzeba podejść na poważnie, są pewne granice.
Btw, taki z ciebie kurwa sadysta, a temat niżej płaczesz nad ubojem kóz. A ja pierdole takich internetowych kozaczków.
Obrazek
Masz mnie, tak naprawdę mam 12 lat i przynajmniej na sadolu mogę pozgrywać elozioma.
Och, ach. Drżę z emocji nad twoim pierdoleniem. Może nawet rzewnie zaszlocham.
Och nie, znów mnie masz. Bardziej rusza mnie strzelanie do kóz (nawet jako szkodników) niż wypadek podobnej tobie pizdy, która mało się nie zajebała na własne życzenie. (Tu też mogę uronić łezkę, specjalnie dla ciebie).
Podsumowując: popierdoliłeś sobie, spuściłeś z krzyża, a i tak wyszedłeś na pizdę i chuj na ciebie kładę.
Szalone pozdrówki.