Szacun dla chłopaków, mi po 2 minutach naszłaby ochota utopić tę babę.
A facet
Ja pierdole, ale durne babsko.
na chomiki sadolka wrzucilem, w razie gdyby usuneła z YT
Ja pierdole, ale durne babsko.
na chomiki sadolka wrzucilem, w razie gdyby usuneła z YT
Pomyslalem troche i stwierdzam, ze pierdolicie.
Oceniacie akcje niczym widzowie TVN-u. Nie znacie poczatku calej akcji i nie wiecie jak to naprawde wygladalo. Nikogo nie bronie ale pomyslcie, ze kobieta moze miec racje!
Ile razy widzieliscie sędziów skurwysynów, komuchów jebanych skazujacych ludzi nieslusznie. Jesli ktos zarzucilby im glupote i nieuczciwosc to zmieszalibyscie czlowieka z blotem "bo on nie jest prawnikiem i sie nie zna" ?
Widzieliscie kiedys policjantow najebanych na sluzbie? Jezdzacych na kurwy? Slyszeliscie kiedys o najebanych lekarzach, chirurgach, anestozjologach? Slyszeliscie kiedys o niekompetentnych urzednikach? Slyszeliscie kiedys o lodzkim pogotowiu i pawulonie?
Jakkolwiek wkurwiajaca moze byc kobieta na filmie - nie zmienia to faktu, ze poczatek akcji ratunkowej mogl byc spierdolony po calosci i fachowcy mogli pojawic sie juz po najwazniejszym momencie jak juz bylo za pozno...
W miejscu publicznym każdy ma prawo nagrywać ludzi, obraźcie się na monitoring miejski Trza wyczuć różnicę między przeszkadzaniem, a wkurwianiem ratowników, ona robiła to drugie. Nak na przyszłość można nagrywać i strażników i ratowników i policjantów, ale jak robią dobrą robotę wypadałoby dać im pracować.