📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałem coś napisać o wychodzeniu samemu do kilku typów ale usłyszałem jak biali wyzywają białego per "nigger" i mi ręce opadły...
Takie białe czarnuchy, nawet ten sposób mówienia..
Kurde, myślałem, że jak wrócił do auta to wyciągnie jakąś giwerę i zrobi im przeciąg w tych pustych łbach, meeehh...
Prawdziwi bohaterowie trzech na jednego. Pewnie później opowiadali "jak to poszliśmy trzech na niego, i koleś miał rozcięte czoło, ale i tak nie padł na ziemie i odjechał o własnych siłach samochodem. Taka w nas moc!" strach pomyśleć co by było jakby byli w czterech..... dziura w koszulce murowana. Fejm na dzielni. Wszystkie Karyny by stały w kolejce do zrobienia gówniaka przez samca alfa. A może samców ?
chłop by ich po kolei wszystkich tam połamał, ale oczywiście "nigga" i wszystko jasne. Napierdalanie w kilku jednego typa, gardzę śmieciami. Do gazu.
Czarnuch mówi do białego czarnuchu....paradoks.
Za samo to, że wylazł bez broni do trzech goryli, należał mu się edukacyjny strzał w ryj, jak chłopu ziemia w 1944r. Ma szczęście, że go nie przewrócili i nie skopali po tym pustym łbie.
Kamerzysta nie dal razy jeszcze bliżej kamerować ? Dosłownie łupież mu kameruje
To jakieś pedały?
Dobrze, że nie mikrofonował go bliska. Albo nie aparacił.
wojtas09999 napisał/a:
kameruje
SkoPio1 napisał/a:
Pewnie był z Kamerunu.
Nie nam oceniać, czy słusznie dostał wpierdol, bo nie wiadomo co było wcześniej, ale fakt. Trzeba być cymbałem, żeby wychodzić do trzech typów samemu. Pewnie murikański Sebastian naoglądał się walk z Conorem, poćwiczył 3 miesiące na siłowni waląc w worek treningowy i myślał, że już ma takiego samego skilla, jak jego idol...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów