📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze, kurwie :v
oooooj jakbym dorwal taka kurwe to bym puscil dopiero jakby ta kurwa oddychac przestala, cwaniaczki wy kurwy jebane wy
okrutnyCham napisał/a:
oooooj jakbym dorwal taka kurwe to bym puscil dopiero jakby ta kurwa oddychac przestala, cwaniaczki wy kurwy jebane wy
Gówno byś zrobił
@okrutnyCham
A później zapisał grę i wyłączył PSa...
Swoją drogą miałem nadzieje, że to ten typek w niebieskim ściągnie w końcu ten plecak i mu najebie heh
A później zapisał grę i wyłączył PSa...
Swoją drogą miałem nadzieje, że to ten typek w niebieskim ściągnie w końcu ten plecak i mu najebie heh
no ktoś mu to dobitnie wytłumaczył a myślał że słabszego pobije i koledzy będą się cieszyć ;p
"cwaniak pospolity" do spotkania na każdym niewielkim kroku. Tutaj piękny pokaz umiejętności w małej szybkiej akcji.
tutaj mozemy zaobserwowac jeszcze jeden sposob nagrywania - nie pionowo, nie poziomo, ale pod skosem...
filmik fajny ale kamerzysta jak zawsze... ech
A ja właśnie od początku miałem przeczucie że ta pizda w niebieskim się nie postawi i będzie musiał to zrobić ktoś inny
Gościu w niebieskim jakiś cwelo, nie potrafi się postawić takiej piździe ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów