📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ciężarówka rozjeżdża babeczkę, a koleś z motocykla spierdala na przejście dla pieszych
zginęła na śmierć
Gdybyś nie było tępym osłem to byś zauważył że rowerzystka była na osobnym pasie i całą winę ponosi kierowca ciężarówki.
@lm65: Pomidory zalać wrzącą wodą, postawić na 3 min, obrać, przeciąć w poprzek na pół, lekko ścisnąć ręką, łyżeczką usunąć nasiona. Każdą połówkę pokroić na 3-4 części. Wołowinę pokroić w bardzo cienkie paski (lekko zmrożone mięso ułatwia krojenie), starannie wymieszać z przyprawami, odstawić na minimum 15min. Garnek postawić na dużym ogniu, wlać olej, włożyć pomidory, mieszając smażyć przez minutę, wlać rosół, doprowadzić do wrzenia, gotować 2 min. Dodać wołowinę, wlać sos, mieszając zagotować, wyłączyć gaz. Cienkim strumieniem wlać jajko, zaczekać 10 sek., dokładnie zamieszać. Spróbować, w razie potrzeby, przyprawić solą i pieprzem, posypać dymką lub szczypiorkiem. Podawać natychmiast.
czyli przepis na chińską zupę pomidorową z wołowiną
czyli przepis na chińską zupę pomidorową z wołowiną
@zsakuł a co Ty byś zrobił gdybyś jechał za tą babuszką a po chwili z niej by został tatar na jezdni???
Rowerzystka była na pasie do skrętu w prawo, ciężarówka do jazdy prosto i skrętu w prawo, nie wiem co ona myślała, choć widać jak ludzie na skuterach też jadą prosto z tego samego pasa...
No nic, trzeba powtórzyć prawo drogowe, bo rowerzysta to nie osobówka, myli się raz
No nic, trzeba powtórzyć prawo drogowe, bo rowerzysta to nie osobówka, myli się raz
Dalej wmawiajcie pieszym i rowerzystom, że mają pierwszeństwo na drodze... I tyle jej było z tego pierwszeństwa. Jak by się uczyło ludzi, że kierowca w samochodzie ma mniejsze pole widzenia niż pieszy to może by się bardziej ludziska ogarniali... Ech ten chory system...
kurwa jadąc ROWEREM obok 50 tonowej wywrotki z gruzem nie obejrzeć sie gdzie ona przypadkiem sie kurwa znajduje na tym skrzyżowaniu co właśnie przez nie chce przejechać ? zero uwagi
ich tam jest i tak dużo to jeden w tą czy w tą wielkiej różnicy nie zrobi :p
motocyklista spierdolił na pasy i głupa pali że będzie przechodzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów