📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tak źle odmieniłeś...
Obaj zawinili. Dawca niepotrzebnie zapierdalał, a pan w samochodziku albo chciał mu specjalnie skrócić życie, albo jest pizdą i się nie rozglądał na boki.
Motorem wcale nie zapierdalał bo prawie wyhamował. Po prostu pierdolony tuman jechał w tym samochodzie (pewnie baba). Jak takiego widze na drodze, to od razu kosa w płuca, bez kitu.
A mógł chłop jeździć....
dlaczego ktos kameruje droge akurat w tym czasie i akurat w tym miejscu idealnie w srodku kadru? fejk kurwa
A lustereczka to mamy w dupie...
Poza tym widać, że ten ktoś w aucie chciał skręcić w prawo(pomiędzy flagami widać włączony migacz), ale się rozmyślił
Poza tym widać, że ten ktoś w aucie chciał skręcić w prawo(pomiędzy flagami widać włączony migacz), ale się rozmyślił
Mnie zastanawia tylko jedno. Jakie jest prawdopodobieństwo, że jak staniemy z kamerką i zaczniemy nagrywać skrzyżowanie to ktoś wyjebie taką pikietę. Czy taki kamerzysta stoi tam dzień i noc pod parasolką i czeka aż ktoś się wypieprzy? Zagadka ludzkości...
spardo napisał/a:
Obaj zawinili. Dawca niepotrzebnie zapierdalał, a pan w samochodziku albo chciał mu specjalnie skrócić życie, albo jest pizdą i się nie rozglądał na boki.
Jechał normalnie, wolno tak jak inne samochody. Za to twoje "dawca" powinieneś w ryj dostać. Jeszcze trochę i na rowery będziecie mówili dawcy, bo teraz to nawet jak ktoś przepisowo jedzie, ale motocyklem to już dawca dla was.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów