📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ze im się chce z tym pierdolic ...
Jak tak dalej murzyny będą się bisurmanić, to zaczną im przy porodzie bezpieczniki wszczepiać, i: w razie jakichś anty systemowych dolegliwości admin będzie im upierdalać fazę. Zobaczycie.
no i pojechal w pizdu
Chcieli zatrzymać go za niewinność, ale bohatersko wyrwał się białym ciemiężycielom, wykazując się miałpią zręcznością doskoczył do rydwanu, by chwycić za broń i niczym Clint Eastwood, w obronie własnej pierwszy wpakował magazynek ołowiu w dwóch oprawców, po czym umknął, by czym prędzej zgłosić to do rzecznika praw obywatelskich. Białych podludzi zwolnią, a nasz cyrkowiec wraz ze współplemieńcami dalej będzie radośnie chasać po dzielnicy handlując czym popadnie. Ah ta równość i braterstwo
Wcale mnie nie dziwi, że tak często ładują w nich cały magazynek.
Zajebisty filmik. I czarny dostał po mordzie i kundeli oberwały śrutem
Pomijając fakt, że było już kilka razy, to podczas tego okrążenia Internetu komuś się chciało to odbić i zmienić jakość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów