Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wygląda jakby się pastwiły nad jakimiś żulami. Jeśli tak to do utylizacji, nie będzie z takich kurew pożytku.
Po co tak ostro... wystarczy chyba, że im nastukały, niech sobie żyją.
a o co poszło ? nie chcieli je wyruchac ?
Tępe szmaty rzuciły się na bezbronnych żuli. Kurwy do łagru.
A poza, w kontekście ogólnych praw wszechświata, menele słusznie dostali wpierdol za bycie pizdami które nie zareagowały na agresję ze względu na to że agresorami były humanoidy z waginą.
menele słusznie dostali wpierdol za bycie pizdami które nie zareagowały na agresję ze względu na to że agresorami były humanoidy z waginą.
Słychać w tle, że nie są same, za plecami stado kukoldów, jak zawsze w takiej sytuacji.
Mechanizm wygląda tak że pastwiący odreagowuje to czego doświadczył w przeszłości (pastwienia). Teraz psychika je pastwi, i nie potrafią wyjść poza schemat odreagowywania na innych. Tkwią, w pewnym sensie, w swoim własnym piekle. Które de facto jest ich karmą za to jaką osobowość skrywają w swojej głębi.
A poza, w kontekście ogólnych praw wszechświata, menele słusznie dostali wpierdol za bycie pizdami które nie zareagowały na agresję ze względu na to że agresorami były humanoidy z waginą.
A słyszysz faceta, który nagrywa? Taki bezdomny dostał po dupie od życia tak bardzo, że nie ma siły reagować na takie sytuacje. Najebani, zmęczeni, pewnie głodni. Tępe cipy szukające rozrywki będące podjudzane przez jakiegoś czarnucha/czarnuchów.
Ot spierdolone czasy i spierdolone towarzystwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów