📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak Cię to śmieszy? Sam jestem niewidomy i nie uważam tego za śmieszne.
@up
co boli bardziej: prawda z tego dowcipu czy twoja dupa?
co boli bardziej: prawda z tego dowcipu czy twoja dupa?
@up zostaw kalekę ;D
Wytłumaczy mi ktoś po jakiego chuja ludzie wstawiają po żartach? Chcą osiągnąć efekt jak w sitcomie?
Za prawdę powiadam Wam - jeśli coś mnie śmieszy to nie potrzebuję suflera który powie mi kiedy i czy w ogóle mam się zaśmiać...
BTW - powyższy "joke" mnie nie śmieszy...
Za prawdę powiadam Wam - jeśli coś mnie śmieszy to nie potrzebuję suflera który powie mi kiedy i czy w ogóle mam się zaśmiać...
BTW - powyższy "joke" mnie nie śmieszy...
erniii jak to przeczytałś pajacu skoro jesteś niewidomy po pierwsze a dwa mnie też nie wydaje się zabawne pisać takie głupie kawały tylko dla posłuchu, zapamiętaj autorze i idź w chuj.
aha i Wojas trzydzieśći nie wie o co chodzi pfff..
spr napisał/a:
erniii jak to przeczytałś pajacu skoro jesteś niewidomy po pierwsze a dwa mnie też nie wydaje się zabawne pisać takie głupie kawały tylko dla posłuchu, zapamiętaj autorze i idź w chuj.
Są specjalne programy, które odczytują tekst pisany jednym z nich jest Zoomtext i wiele wiele innych. Z tego co wiem to niewidomy czy głuchy itp jest pełnoprawnym użytkownikiem sadola, więc nie wiem dlaczego oni są poniżani w naszym środowisku.
Butthurt czuję :3
Ludzie, to jest Sadistic, to są kawały, jednych takie kawały śmieszą, innych mniej.
Serio, większość osób tutaj jebie czy żart jest o pedałach, niewidomych, katolach czy erniiim...
Jak się komuś jakiś materiał nie podoba to nie daje piwa i leci dalej...
Trochę dystansu ludzie.
Ludzie, to jest Sadistic, to są kawały, jednych takie kawały śmieszą, innych mniej.
Serio, większość osób tutaj jebie czy żart jest o pedałach, niewidomych, katolach czy erniiim...
Jak się komuś jakiś materiał nie podoba to nie daje piwa i leci dalej...
Trochę dystansu ludzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów